Facebookta engelleyen kişiye mesaj atmak

Sponsorlu Bağlantılar

Facebookta beni engelleyen birine mesaj atmak istiyorum ne yapmalıyım? 

Facebookta kişi engelleme konusunda bahsettiğimiz gibi birini engellerseniz ya da engellenirseniz birbirinizle iletişimi kaybedersiniz. Sadece geriye kalan aranızdaki mesajlaşmalar, paylaşımlarınıza yapılan yorumlar ve karşılıklı etiketlenmeleriniz olur. Bunun dışında iletişimi kaybedersiniz. Yani kısacası facebookta engelleyen kişiye kendi hesabınızdan mesaj atamazsınız. Takdir edersiniz ki başka bir hesaptan giriş yapıp mesaj atabilirsiniz. Fakat arkadaşları dışında mesaj da atılmıyorsa eğer, onun listesinden hatırladığınız bir isme mesaj atıp durumu bildireceksiniz. Tabii engelleyen kişiye illaki ulaşıp bir şeyler söylemeniz gerekiyorsa. Bu sadece sevgililik hali değil bir iş, borç konusu da olabilir. Yoksa bir blog yazarı olarak nacizane tavsiyem, engelleyen birine hiçbir şekilde dönüş yapmamanız. Ama eğer ki önemli bir konuysa, başka bir hesaptan giriş yapıp mesaj atabilirsiniz.

Bunlar dışında engelleyen kişiye mesaj atma hilesi gibi konular geçersizdir. Üçüncü parti yazılımları kullanmanızı gerektiren bu uygulamalar zararlı içerikler barındırabilirler. Şifreleriniz bu sebepten güvende olmayabilir. Karşıdaki kişi engelinizi kaldırmadığı sürece aynı hesaptan mesaj atmanız mümkün değildir. 

Sponsorlu Bağlantılar

3 yorum:

  1. Bn birine msj attim ve o okumadan onu engelledm o bu msjimi gorur mu aceba

    YanıtlaSil
  2. ACil lutfn birine msj atmstm o gormedn onu engelledm msjimi okuyabilir mi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. mesajı görür bunu söylemek istemezdim ama mesajı görür

      Sil

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica