Facebook sohbet sesini kapatmak

Sponsorlu Bağlantılar

Geçtiğimiz yıllarda facebook sohbet özelliğini duyurmuştu fakat bir süre bu özellik çok ağır çalışıyordu. Özellikle birçok bilgisayarı kastığı için o sıra "burası kasıyor msn var mı" esprisinin sıkça kullanılmasına neden olmuştu. Zamanla bu sorunlar giderildi ve şimdi daha hızlı, daha pratik çalışıyor facebook sohbet özelliği. Facebook sohbette yazılanlar aynı anda mesaj kutusuna düşüyor, daha sonra yazışmalarınızı mesaj kutunuzdan okuyabiliyorsunuz.

Facebook anlık iletiler sesli bir şekilde gelir. Bu uyarı kiminin hoşuna gidiyor, kimini ise rahatsız ediyor. Facebook seslerini açmak veya facebook sohbet seslerini kapatmak nasıl oluyor görelim. En altta sağda "Sohbet" yazan yere tıklayalım ve o an online olan kişileri görelim. Tüm kişilerin hemen üstünde "sohbet" yazıyor, yanında ise küçük bir simge var resimli anlatımda gösterdiğim gibi.


Simgeye tıkladığımızda ilk seçenek olan "sohbet sesleri" onay işaretliyse facebook sohbet sesleri açık demektir. Eğer facebook sohbet sesini kapatmak istiyorum diyorsanız "sohbet sesleri"ne tıklayın ve onay işaretinin kalktığını görün. Böylelikle sohbet seslerini kapatmış olursunuz. Tekrar açmak isterseniz aynı işlemi yapın ve sohbet seslerinin yanında onay işareti olduğunu görün.

Sponsorlu Bağlantılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica