Hastane randevusu parolanızı değiştirmeniz gerekmektedir!

Sponsorlu Bağlantılar

Çeşitli rahatsızlıklarımız dolayısıyla sıkça kullandığımız hastane randevu merkezine girişte bir uyarıyla karşılaşıyoruz bu aralar. Öncelikle daha önce hastane randevu kayıt sistemine kaydolmamış ve hastaneden randevu almak isteyen kişiler internetten hastane randevusu alma konumuza bakabilirler.

Daha önce hastane randevu merkezine kayıt olmuş kişilerin sisteme girerken bir uyarıyla karşılaştığını söylemiştik. Uyarıda "parolanızı değiştirmeniz gerekmektedir" deniyor. Bunun için endişelenmenize gerek yok, bu herkeste görünen bir uyarı. Online hastane randevu sistemine çoğumuz basit şifrelerle giriş yaptığımızdan güvenliğin sağlanması amacıyla daha güçlü parolalar oluşturmamız istenmektedir.


Uyarıya göre yeni şifre belirlememiz gerekmektedir, yeni şifremizin içinde en az bir büyük harf, en az bir küçük harf ve bir tane de rakam olması gerekmektedir. Şifremiz en az altı haneden oluşmalı, en fazla da 16 hane olmalıdır. Ayrıca parolada Türkçe ve özel karakter olmamalıdır, " ü, ğ,?" gibi. Örnek hastane randevusu parolaları; Bbilecik89,  Skty90, ugR854 gibi. Bu örnekleri sakın kullanmayınız, sadece parolayla ilgili kurallara yabancı vatandaşlara bilgi verme amaçlıdır. Burada dikkat etmeniz gereken, her parolada en az bir büyük harf, küçük harf ve rakam bulunmasıdır. Ayrıca "Caps Lock Açık" uyarısına aldırmayın, zaten sistem sizden büyük harf de istediği için dikkate alınacak bir uyarı değildir bu.


İnternetten hastane randevusu alma sisteminde karşımıza gelen parola uyarısına tamam dedikten sonra şifre değiştirme ekranı belirecektir. Burada eski parola dediği daha önce kullandığımız  hastane randevusu alma şifremizdir. Bunu yazdıktan sonra yeni parola kısmına yukarıda bahsettiğimiz şekilde şifre oluşturacağız, sonra aynısını yeni parola(tekrar) kısmına yazdıktan sonra onayla diyoruz ve hastane rendevusu şifrei değiştirme işlemini başarıyla  tamamlamış oluyoruz.

Sponsorlu Bağlantılar

1 yorum:

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica