Skype bildirim ayarları

Sponsorlu Bağlantılar

Bu konumuzda skype hesabımız açıkken listemizden biri skype hesabını açtığında (msn'deki gibi), biri bize anlık ileti gönderdiğinde ya da birinin doğum gününde vb.. bildirim almak isteyip istemeyeceğimizi belirleyeceğiz. Hemen en üstte bulunan araçlara sonra da seçeneklere tıklayalım. Seçeneklerden ise "bildirim" menüsüne gelelim ve tıkladıktan sonra "bildirim ayarları"na tıklayalım. Buradan istediğiniz bildirim ayarlarını yapabilirsiniz, bu ayarların nasıl etki edeceğini görmek için de aynı ekrandayken üstte sağda "bir örnek göster" seçeneğine tıklayalım. Bize uyan seçenekleri işaretledikten sonra tamam diyip çıkabiliriz.


İstersek çıkmadan önce skype reklamlarını kapatmayı (engellemeyi) da seçebiliriz. Skype ekranındayken solda altta çıkan tanıtım reklamlarını görmek istemiyorsak, tabiri caizse reklamları engellemek istiyorsak skype bu ayarı bizlere sunuyor. "Bildirim ayarları"nın hemen altında bulunan "ikazlar & mesajlar" seçeneğinden "tanıtımlar" ın işaretini kaldırdığımızda skype ekranında reklam görmeyiz artık.


Sponsorlu Bağlantılar

2 yorum:

  1. skype tarafından facebook adresimde sürekli saçma video vb. şeyler paylaşılıyor. bunu nasıl engelleyebiliriz.

    YanıtlaSil
  2. harika! cok makbuule gecti sagolasin

    YanıtlaSil

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica