Skype'ta kameralı sesli görüşme nasıl yapılır?

Sponsorlu Bağlantılar

Skype'ta kamera ayarlarını yaptıktan sonra kameralı (görüntülü) aramaya hazırsınızdır, aynı şekilde mikrofonunuz da var ve mikrofon ayarını yaparsanız hem sesli hem görüntülü aramayı aynı anda yapabilirsiniz. Görüntülü konuşma daveti nasıl gönderilir diyorsanız, bunun için kameralı ya da sesli görüşmek istediğiniz kişinin profiline tıklayınız ve "görüntülü çağrı yap" seçeneğine tıklayınız. Eğer sadece sesli görüşme istiyorsanız "çağrı yap" seçeneğine tıklamanız yeterlidir. Eğer çağrı davetini gönderen sizseniz karşı tarafın kabul etmesini beklersiniz, eğer kamera davetini gönderen karşı tarafsa o zaman görüntülü arama davetini kabul edersiniz ve görüntülü sesli konuşmaya başlayabilirsiniz.

Eğer skype'ta karşı tarafı göremiyorum ya da kameram görünmüyor, karşı taraf beni görmüyor diyorsanız tekrardan görüntü, ses ayarlarını kontrol ediniz. Unutmayın, eğer kameranız bir program tarafından açıksa, mesela bilgisayarın kamera programı tarafından açıksa, bu durumda karşı taraftan görünmeyebilirsiniz. Ayarlarınızı tekrar kontrol ettikten sonra kameranın çalışıp çalışmadığını test etmek için bilgisayar programıyla açmayı deneyiniz ve testi bitirdikten sonra programı kapatmayı unutmayınız.


Sponsorlu Bağlantılar

2 yorum:

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica