Skype kişi silme

Sponsorlu Bağlantılar

Yakın zamanda Msn programı işlevsiz hale geleceği için şimdiden skype'a geçtik bile. Şimdi Msn'nin kişi silme özelliğini burada kullanmak istiyoruz. Msn kullanırken çeşitli nedenlerden dolayı sildiğimiz kişiler olurdu.  Acaba skype'ta kişi silme var mı? Elbette var. Skype'ta birini silmek için öncelikle skype hesabınıza giriş yapınız. Sol tarafta kişi listenizi göreceksiniz. Buradan silmek istediğiniz kişiyi bulun. Eğer imleçle aşağıya inerek bulmakta zorluk çekiyorsanız hemen üstteki "bul" kısmını kullanarak kişiyi bulabilirsiniz. Silmek istediğiniz kişiyi bulduğunuza göre şimdi mouse ile üzerine gelin ve sağ tıklayın. Aşağıdaki görselde göstermiş olduğum gibi mouse'a sağ tıkladığınızda en alt seçenek olarak "kişilerden kaldır" seçeneğini göreceksiniz.



 İşte bu bizim aradığımız kişi silme olayı. "Kişilerden kaldır"a tıkladıktan sonra ise karşımıza "kişiyi kaldır?" diye bir ekran gelecek ve o ekranda onayımız istenecek.


Tamam ya da iptal seçeneğine tıklayarak işlemi tamamlayınız. Tabi biz bu bölüme skypeden kişi silmek için geldiğimiz için "tamam" diyeceğiz ve işlemi sonlandıracağız. Böylelikle skypeden birini silmeyi öğrendik. Skype kullanımı ve ayarlarıyla ilgili diğer yazılara ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar

10 yorum:

  1. benim kullandığım skype uygulamasında sağ tıkladığım zaman kişilerden kaldır seçeneği çıkmıyor. acaba ne yapmam gerekiyor ? şimdiden teşekkürler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hangi skype sürümünü kullanıyorsunuz bilmiyorum fakat kişilerden kaldır seçeneğine denk gelecek bir seçenek olması gerekir, mobil sürüm mü acaba?

      Sil
  2. windows 8 de skype yüklü ancak güncellenmemiş durumda oluyor.kullanmaya başladığınzda her iyi ama kişi silmeye kalktığınızda sağ tıklamanızda silmekle ilgili bir seçenek karşınıza çıkmıyor.herhangi bir buton da yer almıyor.

    YanıtlaSil
  3. skype da silmek istediğiniz kişi ile sohbet sayfasını açın.sonra pencerenin herhangi bir yerine sağ tıklayın..altta sağ köşede kişiyi kaldır ı göreceksiniz.iyi silmeler:) ben sildim rahatladım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. siliniyor ama hala listede görünoyr listeden kaldır yada sil seçeneğini bulamadım

      Sil
  4. sadece silmek yetmiyo ki ben az önce bi kiiyi kaldırdım listemden fakat o kişi oturum actıgında bana gene uyarısı geldi onu nasıl yapıcaz peki sildigim kişinin hiç bi şeyi gelmemesi lazım bana..

    YanıtlaSil
  5. listemden kaldırdığımkişinin bildirimleri geliyor. bildirim gizleme dışında bu kişi ile ilgili hiçbirşeyi sayfamda görmemenin yolu nedir

    YanıtlaSil
  6. mrb bnim de skyp deki kizler silinmiyor kisi kaldir diye bir buton yok outlook uzerinden sildim sypte silimiyr yardimci olurmsunz

    YanıtlaSil
  7. kişlerden kaldır da desen yine silinmiyor engelleniyor ama kaldırılamıyor

    YanıtlaSil
  8. Evet silinmiyor ne yapacaz

    YanıtlaSil

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica