Skype resmi değiştirme

Sponsorlu Bağlantılar

Skype profil fotoğrafı değiştirme ayarlarını işlemeden önce belirtelim ki Msn'de daha önce kullanmış olduğunuz profil resimleri aynen skype'a geçmiş durumda. Skype'ta biri bizi ararken görünen ya da skype sohbetteyken karşımızdaki kişiye görünen profil fotoğrafımızı belirlemek için şu işlemleri uygulayacağız. En üst menünün solunda bulunan "skype" a tıklayıp "kişisel bilgiler"den "resmini değiştir" e tıklayalım. Burada "gözat" diyerek bilgisayardan fotoğraf seçebiliriz. Ya da kameramız varsa ekranda kendimizi göreceğiz ve resim çek dediğimizde solda resmimiz görünecek. Buradan istediğimiz resmi seçtikten sonra "bu resmi kullan" seçeneğine tıklıyor ve oradan çıkıyoruz. Böylelikle skypede profil resmimizi değiştirmiş olduk.


Sponsorlu Bağlantılar

10 yorum:

  1. Profil resminizi değiştirdikten sonra değişip değişmediğini anlamak için en üstte solda "skype" menüsüne tıklayın, "kişisel bilgiler" sonra da "bilgilerini düzenle"ye tıklayın. Burada görünen resim değiştirdiğiniz gibiyse karşı tarafta da aynı şekilde görünür. Test etmek için karşı tarafa da sorabilirsiniz. Daha önceden msn kullanmış olanlar, msn kişi listesine kendilerini de eklemişlerse, skype'ta profil resmini değiştirdikleri halde eski profil resimlerini görebilirler, bu sizi yanıltmasın, önemli olan karşı taraftan hangi profilinizin göründüğü, bunu da başta yazdığımız şekilde test edebilirsiniz.

    Muhtemelen aynı yanılgıya düşmüş bir kişi profil resmini değiştirdiği halde eski resmini görmeye devam ettiği için küfürlü yorum bırakmış, yorumu yayınlamadım fakat lütfen hakaret içeren yorumlar yapmayınız, sorduğunuz soruları dikkate alıyor ve yanıt bulmaya çalışıyoruz, buna rağmen hakaret eden olursa yasal işlem yapmak zorunda kalırız, saygılar.

    YanıtlaSil
  2. ben skype de 3 yıl önce hesap açmıştım. mesenger adresi ile aynı e mail adresini kullnıyordum, simdi mesenger güncellemesi yapmam gerektiği şeklinde bir zımbırtı çıktı, mesenger acılmıyordu bu yüzen mecburen güncelledim, skype hesabına dönüştü, profile bakarken birde gördüm ki skype hesabını açarken yüklediğim eski resmim görünüyor. ama sakın yanlış anlaşılmasın skype bilgileri bölümünde görünüyor hesap sıfırlama bilgileri falan açılan sayfada. hiç bir sey yapamıyorum silemiyorum , ama skype ile anlık görüşme bölümünde şu anda kullandığım resim çıkıyor. şunu anladım ki skype bir tehdit. aynen facebook hesabı gibi, insanların özel hayatlarına dair kayıtlar tutuluyor silinemiyor, olmadık mesajları engelliyor alakasız kişileri sizinle muhattap ediyor. telefon numaranı istiyor, olmazsa güvenlik nedeni ile girişe izin vermiyor , bunları yavaş yavaş yapıyorlar, fark ettirmeden, kısaca gerçek hesaplar açmak aptallık.

    YanıtlaSil
  3. merhabalar skype ye yeni geçtim söylediğiniz şekilde profil remimi değiştirdim kontrol ettim değişmiş fakat karşı tarafta halen resim görünmüyor.

    YanıtlaSil
  4. bende dediğiniz gibi değiştirdim profil resmimi ama karşı tarafta halen görüküyor biri bana yardım etsin lütfen istemiyorum görükmesini :(

    YanıtlaSil
  5. msn neye tekrar gecın mesenger reviver 2.1 ındırın kurun once eski msn nenızı silin kaldırın yanı sonra tekrar msn nenızı kurun kurdukdan sonra bu mesenger revıver ındırın kurun acılan sayfada start deyın msn ne acılmıs olacakdır !!!!

    YanıtlaSil
  6. ben skypede fotoğrafımın tamamen kaldırmak istiyorum nasıl yapabilirimmmm ???

    YanıtlaSil
  7. Ben profil fotonu degistryorum ama karşıya hala eskisi gorunyor napmamgerek

    YanıtlaSil
  8. ya nasıl fotoğraf indirip koyucaz skype a ?

    YanıtlaSil

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica