Skype uyarı sesleri ayarları

Sponsorlu Bağlantılar

Skype'ta biri yazarken ya da biri oturum açarken çeşitli sesler çıkar. Bu seslerden rahatsız olup kapatmak istiyorsanız ya da başka sesler kullanmak istiyorsanız aşağıdaki yolları izleyiniz. Üst menüdenden başlayıp bu sıralamayı takip ediniz, araçlar/seçenekler/genel/zil sesleri.


Burada hangi durumda hangi sesin çıkacağını gördüğünüz bir liste var. Ses oynatılacak bir durum seçin bölümünden istediğimiz işareti kaldırabiliriz, kaldırdığımız takdirde o sesi skype durumlarında duyamayacağız. Ya da "ses oynatılacak bir durum seçin" bölümünden birini seçip "hangi sesin oynatılacağını seçin" bölümünden herhangi biriyle değiştirebiliriz sesi. "bu sesi oynat" diyerek de sesi sınayabiliriz. Eğer özel sesler koymak istiyorsak da "sesleri al" kısmından bilgisayarımızda kayıtlı olan isteğimize göre olan seslerden koyabiliriz. Mesela kendi sesimizi bilgisayardan kaydedip "seni biri arıyooooor" şeklinde eğlenceli bir şey yapıp "ses oynatılacak durumu seçin" kısmından örneğin "zil sesi"ne tıkladıktan sonra sesleri al seçeneğinden aldığımız özel sesimizle eşleştirebiliriz. Kısacası skype sesleri yerine kendi seslerimizi skype sesi yapabiliriz.


Eğer skype seslerini kapatmak istiyorsak "tüm sesleri sustur" diyebiliriz, böylelikle skype'ta uyarı seslerini kapatmış oluruz. Dilersek daha sonra "tüm sesleri etkinleştir" diyerek eski skype seslerimize kavuşabiliriz. "Varsayılanı yükle" ise tüm ayarları eski haline çevirir.

Sponsorlu Bağlantılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica