Cep telefonu görüşmelerinin detaylı dökümanı

Sponsorlu Bağlantılar

Cep telefonu çıktığı günden beri kullanımı giderek artıyor. Gencinden yaşlısına kadar artık neredeyse hepimizin cep telefonu var. Durum böyle olunca iletişimi sağlamak için sürekli kontör yükleme ihtiyacı hissediyor veya faturalı hat kullanıyoruz. Fakat çoğunlukla kontörlerimizin, tl'lerimizin nasıl bittiğini, nereye gittiğini anlayamaz oluyoruz. Cep telefonu hatları faturalı olan kişiler yine bir şekilde ayrıntılı doküman elde edebiliyorlar fakat kontörlü (faturasız hatlar) hatlarda konuşma detaylarına ulaşmak pek mümkün değildi. Şimdi durum değişti, BTK'nın getirdiği uygulamayla GSM operatörlerinin internet sitelerinden cep telefonu hatlarının ayrıntılı detaylarına ulaşabiliyorlar. Kaç sms gönderildiği ve tarihi, kaç dakika konuşulduğu vs... bilgisi gsm operatörlerinin web sitelerinden görüntülenebilecek artık. Kısacası ister faturalı hat sahibi olun isterseniz faturasız yani kontörlü hat sahibi olun, web sitesinden detaylı görüşmelerinizi görebilirsiniz.

Peki cep telefonu konuşmalarımızın ayrıntılı dökümanı için hangi yolu izleyeceğiz?

Avea hattı kullanıyorsanız avea sitesinden online işlemlere tıklayıp telefon numarası ve internet şifrenizi yazın. Bilgilerinizi görüntüleyebildiğiniz bu ekrandan detaylı telefon görüşmelerinizi, attığınız sms tarihlerini ve bedellerini görüntüleyebilirsiniz. Eğer avea internet şifrenizi bilmiyorsanız veya "avea internet şifremi unuttum" diyorsanız cep telefonunuzdan *952# tuşlayıp arama tuşuna (yes) basınız, avea internet şifreniz cep telefonunuzdan görünecektir.

Eğer Turkcell hattı kullanıyorsanız Turkcell sitesinden online işlemlere tıkladıktan sonra bireysel (hat size aitse) ya da kurumsal seçeneklerinden birini seçtikten sonra gelen ekrandan Tukcell numaranızı ve şifrenizi yazıp giriş yapın. Bilgilerinizi görebileceğiniz bu ekranda Turkcell hattınızla yaptığınız görüşme detaylarını inceleyebilirsiniz. Eğer Turkcell internet şifrenizi bilmiyor veya unuttuysanız cep telefonunuzdan "sifre" yazıp "2222" ye gönderebilirsiniz.

Vodafone hattı kullananlar ise vodafone sitesinden "online self servise girin" kısmından telefon numaralarını ve vodafon internet şifrelerini yazıp sisteme giriş yapacak ve hat detaylarını görüntüleyebilecekler. Eğer vodafone  hattınıza ait internet şifresini bilmiyorsanız "s"yazıp "7000" e sms gönderip şifrenizi öğrenebilirsiniz.

Bimcell hat sahipleri cep telefonu kullanım detaylarını öğrenmek istiyorlarsa eğer Bimcell sitesinden "online işlemler"e tıklayacak ve ardından bimcell numaralarını ve bimcell şifrelerini yazıp sisteme giriş yapıp kullanım detaylarına göz atabilecekler. Eğer bimcell hattınıza ait internet şifresini bilmiyorsanız *952#  tuşlayıp arama tuşuna (yes) basınız. Neden avea'daki gibi *952# yazıyoruz diyorsanız, çünkü Bimcell Avea altyapısını kullanıyor.

Avea, Bimcell, Turkcell ve Vodafone sitelerinden edindiğimiz bilgilere göre hattınıza ait online işlemleri gerçekleştirmek için edineceğiniz şifreyi sms ile sorgulamanız tamamen ücretsizdir.

Sıkça sorulan gizli numara engelleme konusuna buradan ulaşabilirsiniz.


2021 Güncelleme:

Yukarıda anlatımı yapılan cep telefonu aramalarının ve kullanımlarının detaylı dokümanına ilişkin daha güncel bilgileri aşağıda paylaşacağız. Yukarıdaki anlatımlar geçerliliğini yitirmiş olabilirler. 2021 Tarihi itibarıyla konuyu yeniden ele alacağız. Artık her GSM operatörünün uygulaması var ve bu uygulamalarla görüşme detaylarına ulaşılabiliyor. 

Turkcell arama, sms, internet ve diğer kullanım detaylarına nasıl ulaşılır?

Turkcell görüşme detayları için Dijital Operatör ya da www.turkcell.com.tr'yi kullanabilirsiniz. Turkcell web sitesinden girdiğinizde Hızlı Giriş ya da Turkcell Şifre ile Giriş seçeneklerinden biriyle giriş yapabilirsiniz. 


Giriş yaptıktan sonra profilinize tıklayıp, ardından tl işlemleri, sonrasında ise kullanım detayı diyerek, sms onayının ardından detaylı görüşmelerinize ulaşabilirsiniz. Sıralama karışık gelirse direkt buradan ulaşabilirsiniz. 
Dijital Operatör uygulamasında ise  altta bulunan anasayfa, paketler...şeklinde sıralama olan bölümde işlemler'e, sonrasında ise "tl bilgilerim" e tıklayın. Ardından TL DURUMUM yazan bölümde "Detay"a tıklayın ve sms'e gelen kodu girdikten sonra Turkcell detaylı kullanımınızı görüntüleyin. Eğer sadece arama detaylarına ulaşmak istiyorsanız, ekranda "arama" bölümünü seçin. Numaralar sansürlü şekilde görüntülenecektir. 

Bu işlemler karmaşık geliyorsa, 532 müşteri hizmetlerini arayıp detaylı doküman talep edebilirsiniz. Doküman talebi için hattın yasal sahibinin siz olması gerektiğini hatırlatırız. 

Vodafone görüşme kayıtları nasıl alınır?

Online self servis sitesine bilgilerinizle giriş yapın. Raporlar ve Analizler / Raporlar / Hat bazında kullanım raporu sıralamasıyla devam edip, istediğiniz zaman aralığında arama sms ve internet kayıtlarınıza ulaşabilirsiniz. Arama geçmişinizi dilerseniz cihazınıza indirebilirsiniz. 

Vodafone arama kayıtlarını almanın diğer bir yolu 542'yi aramak ve detaylı kullanım bilgisi talep etmektir.

Türk Telekom arama kayıtlarına nasıl ulaşılır?

Türk Telekom mobil hattına sahip kullanıcılar Türk Telekom online işlem merkezi üzerinden bilgilerini girerek, Turk telekom uygulaması kullanarak ya da 444 1 444 numaralı Türk Telekom müşteri hizmetlerini arayarak detaylı görüşme kayıtlarını isteyebilirler. 

Bimcell Arama Geçmişi 

Bimcell hatta sahip kullanıcılar da Bimcell Online İşlemler sitesini kullanarak arama kayıtlarına ulaşabilirler. Diğer bir yöntem ise 444 4 551 numaralı Bimcell müşteri hizmetlerini arayıp döküman talep etmektir. 

Pttcell arama dokümanına nasıl erilişir?

444 67 88 numaralı Pttcell müşteri hizmetlerini arayarak arama kayıtları dokümanı talep edebilirsiniz.

Sizlerden gelen bazı soruları cevaplayalım:

Soru: Geçmiş aramalardaki ses kayıtlarına ulaşabilir miyim?
Cevap: Hayır. Geçmiş aramaları sadece görebilirsiniz. İçeriğini bilemezsiniz.

Soru: Arama geçmişimi gsm operatörünün sisteminden sildirebilir miyim? 
Cevap: Arama kayıtları geçmişten silinmez ama müşteri hizmetleriyle görüşüp gizlilik talep edilebilir. Bunun kapsamının müşteri hizmetleriyle görüşülmesi gerekir. 

Soru: Eşimin arama kayıtlarına ulaşabilir miyim?
Cevap: Hat sahibi kimse o kişi görüşme detaylarına ulaşabilir.

Soru: Eşimin hat bilgileriyle görüşme detaylarına ulaşırsam eşimin haberi olur mu?
Cevap: Dokümanı incelenen telefona "kullanım detaylarını incelediniz" şeklinde mesaj gelir.

Konuyu açarken fazla kesilen tutarların sebebini öğrenme, hangi kullanıma ne bedel alınmış, bunu öğretmek gayesiyle açmıştık. Konuya çok fazla ilgi oldu ve soruların çoğu "Eşimin aldattığını düşünüyorum, arama kayıtlarına nasıl ulaşabilirim, yardım edin" şeklinde. Bu kaygıları anlamakla birlikte, görüşme detayları konusunun, kaç dakika konuşulmuş, ne kadar sms atılmış, ne kadar internet kullanılmış, ücretlendirme ne şekilde olmuş sorularına cevap olması için açıldığını tekrardan belirtmek isteriz. 

Özellikle boşanma durumlarında cep telefonu arama kayıtları davalara konu olabileceğinden, gerekli görüldüğünde mahkeme tarafından talep edilebilir. 

Giderek üye sayısı artan Mexc borsasına indirimli üye olmak isterseniz: Mexc referans kodu

Sponsorlu Bağlantılar

132 yorum:

  1. peki hattimizi vodafondan aveaya tasidigimiz zaman vodafonda tutulan faturasiz hat detayi aveanin sayfasinda gorulur mu yoksa aveaya gectigim gunden itibaren ki detayli gorusme bilgisimi gorunur

    YanıtlaSil
  2. hattımıza gelen mesajıda okuyabilirmiyiz buradan

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Haklı bende mesajları istiyorum

      Sil
    2. faturasız aveya hatım dökümünüistiyorum

      Sil
    3. Eşimden şüpeleniyorum

      Sil
    4. Sevmek. en güzel şeydir. ama biriyle evlenmek istedin zaman en başta güvencesini vede evlendi kişiden emin olucaksin yok öyle şüphelendiği falan filan

      Sil
  3. Peki ister wifi olsun ister faturadan, telefondan kullandığımız internet dokümanlarına da ulaşabiliyor muyuz ? Yani wifiye bağlanarak kullandığımız internet dokümanlarına da Avea hattımızdan, faturadan kullandığımız internetin dokümanlarından da ulaşılabiliyor mu ? Telefon faturası internet dokumanlarında,wifiden kullandığımız internetin dokümanları da mı çıkıyor, dokümanlarla birlikte mi çıkıyor?

    YanıtlaSil
  4. avea onlime işlemlere girdim ama ordan nerye tıklayıp kimlerle mesajlaştıgını bulamadım lütfen yardımcı olun

    YanıtlaSil
  5. EŞİMİN ALDATTIGINI DÜŞÜNÜYORUM ONA DUYURMADAN HATTINDA KIMLER GÖRÜŞMŞ NE KONUŞMŞ ÖGRENEBİLİRİM

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cok basit esinin telnden sifre al
      Sonra kullandgi operatorun onlinne islm merkeziine gir
      esinin noyu ve sifreyi gir hepsi tek tek onune serilir ;D
      Isinz btp cks yaptgnzda esinin teline msj geliyo habernz olsn :@

      Sil
    2. Vodafone internet dökümanlarından internetten girdiğimiz Facebooktan gelen mesajları, whatsapptan gelen mesajları fotoğrafları görebilir miyiz. Görünüyorsa nasıl silinirler

      Sil
    3. Bende eşimin beni aldattığını düşünüyorum turkcell online sitesine girdim ama konuşma yaptığı numaraların sadece altı rakamını gösteriyor acaba numaranın tamamını nasıl görebilirim lütfen yardım edin :(

      Sil
    4. Eşimin hattı avea ondan şifre gireceğim benim hattım vodefone şifreyi aldıktan sonra benim telefondan girip bakabilir miyim yoksa aynı hatmi olmalı ve haberi olirmu

      Sil
  6. Cok guzel bi uygulama bu uygulama sayesnde esimn yedgi b*klari ortya ckardm :D :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ya nasıl yaptınız ya ben girdimde nerden bakılıyo goremedim

      Sil
    2. Nasıl yaptınız benim eşimde beni aldatıyor ama telinde şifreler yrdşmcı olun lütfen

      Sil
    3. nasıl yapılıyor yardımcı olun lutfenn

      Sil
    4. Nasıl yaptınız aynı durum bende de var çünkü bi yardimci olsaniz

      Sil
    5. kardeşim neolur banada ögret dökümanlarıma bakılıyor ve suan iftira atılıyor kendi kökumanlarıma ulaşmam gerek ancak kendimi öyle kanıtlayabilirim ailemi kaybetmek üzereyim nolur yardım et

      Sil
  7. Peki kiminle ne konuştu yani gelen mesajların içeriği görünüyomu hattım turkcell

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet içeriği fotolar paylaşımlar derhal görmek okumak istiyorum ve üst düzey yönetici biri olduğum halde

      Sil
  8. peki bu e- mail adresine gelen dökümde karşı taraf aradıysa o numara da görünür mu turkcellde

    YanıtlaSil
  9. Ben online işlemlere girip eşimin numarasini ve şifresini girdim acildi ama görüştüğü numaraları falan göremiyorum tam olarak ne yapmam lazım

    YanıtlaSil
  10. eşmin telefon gorusmelerını gormek istıyorum...

    YanıtlaSil
  11. Sevgilimin aldattığını düşünüyorum. ve galiba öyle ama ispatlayamıyorum. kendisi vodafone dediğiniz işlemi yaptım ama sadece kalan sms sayısı ve son gününü görüntüleyebiliyorum. bir arkadaş bana yardım edeblir mi ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bak kardeşim sol tarafta faturasız faturalı hat işlemleri diye bir seçenek var orayı tikla görürsün

      Sil
    2. sadece fatura tutarı cıkıyor goremdım ben ya

      Sil
  12. Ya giris yapiyorum sonra napicam bide onu anlatirsaniz

    YanıtlaSil
  13. Bimcell onlein üyeliği yaptim ama fatura detayları icin sekme yok bulamyorum yardim edin aranan nolar vs… .çikmiyor

    YanıtlaSil
  14. Eşim daha üç hafta kadar önce başkalarıyla konuşuyordu şimdi avea hattından şifre alıp online işlemlere Girdim hala konusuyomu diye Merak edip ama Hat kayıtlarıyla ilgili bişey göremedim yardımcı olun lütfen

    YanıtlaSil
  15. Hat esimin ustune dokuman cikartabilr mi? Awea hat dokumani kac qunde elimize qecr

    YanıtlaSil
  16. Bende esimden supeliyim ama dokuman cikmiyo ne yapmam lazim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eşinin telinden şifreyi al hangi hatti kulaniyorsa we o kullanadigi hattin online sitesine girip ogreniyorsun

      Sil
    2. şifre benim telime gelsin

      Sil
  17. Peki bunları silebiliyo muyuz?

    YanıtlaSil
  18. şifreyi benim tlden istesm numara eşimin girsem olmazmı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Olmaz çünkü esinin gorsme detayini ogreneceksin oyuzden olmaz hem şifreyi aldigindan bile hbaberi olmaz alsan girip baksan bile haberi olmaz

      Sil
    2. bilgi sms numaraya gitmez deyilmi

      Sil
    3. Arkadaşlar yardiminiza ihtiyacım var eşim benim telefonu mun dökümanini çıkarıcak 2 aylık bunu nasıl göre bilirim yardım edin lütfen

      Sil
  19. Ya arkadaşlar sevgilim benim whatsapptan ve viberden eski sevglimle fotolarmı görmuş yani nete girip bakmış ayrldk daha fazla bkmaması ıçn ne yapabilirim admin ne olur ya bu arada vodafn kulanyrm

    YanıtlaSil
  20. ya döküman cıkmaması için ne yapmam gerek bilgileri silmem gerek telefon görüşmeleri vs. nasıl yapcam

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. slm bende ayni durumdayim tatlim ben dokumani silcem ama nasil olcak bilmiyorum lutven yardim edin simdiden tskrler

      Sil
    2. 6 yada bir silinir başka türlü silinmez

      Sil
  21. Yha numaralar gorunuyo bende ama o numaranin gorundugu sayfayi nasil silcem o numaralari musteri temsilcisi sayfayi sil yaziyo sil dedi ama ole bsey yazmiyo

    YanıtlaSil
  22. vodadone hat kullanıyorum hattım faturalı eğer ödeme zaman ayrıntılı fatura istersem sadece giden aramaları mı görürüm yoksa gelen aramalar da gözüküyor mu????

    YanıtlaSil
  23. Gorustugunz numaralari silemezsiniz , hatlarin online sitesinden aranan ve mesaj atilan numaralarn hangi saat , hangi gun atildigini ogrebilrsnz.hat ozeti kismindan bakbiliyorsnz.hattnza gelen arama ve mesajlar gorunmez.turkcell de ayrica numaranin tumu cikmiyor skntı yani.s

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 2222 ye msj yolladim fakat numara engelli diyo engeli nsl kaldirabilirim ya yardimci olun lutfen

      Sil
  24. Mesajlatn aytintilari cikiyomu peki

    YanıtlaSil
  25. Vhatsptakı konusmalarda cıkıyormu merak ettm

    YanıtlaSil
  26. arkadaslar sıfreyı nasıl alıyoruz yanı tlden neyazmm gerekıyokı sıfre gelsın

    YanıtlaSil
  27. şifreyi aldım konuşmayı burdan öğrendiğimde eşimin tlfn bilgi sms gidermi

    YanıtlaSil
  28. Bende esimin online self servisine giriyodum ama bugun giremedim sifre veya numara hatali diyo. Sifrenin kendiliginden degisme olasiligi varmi ?

    YanıtlaSil
  29. Acil yardima ihtiyacm var abim web şifrem olmadan telefon dökümanima ulasabilir mii ?

    YanıtlaSil
  30. Dökümanımı çıkaramıyorum çünkü Vodafone Online Self e giriş yapamıyorum.Sizce neden giriş yapamıyorum?

    YanıtlaSil
  31. Arkadaşlar dökümanı bayii den alabiliyor muyum alabilirsem dökümanda bir kaç numara sildirip öyle alabilir miyim lütfen yardım edin !

    YanıtlaSil
  32. Merhaba numaraları görüyorum ama ne konusuldugunu konuşma kayıtlarını msjda ne yazdığını savcılık kararıyla ogrenebilirmiyim acil cvp

    YanıtlaSil
  33. numaram avea ama vodafona gecıs yaptım sıfre gırıyorum yanlıs dıyor mesajlastıgım namara lazım ne yapmalıyım

    YanıtlaSil
  34. Bende vodafone luyum mesajların içeriği ni nasıl girebilirim netten bulamadım musteri hizmetlerini arasam eve gönderirler mi bu mümkün mü bilgisi olan var mı

    YanıtlaSil
  35. Peki bu konuşma dokümanı tam olarak ne konuşulmuş onu nasıl görecez böyle bir imkan varmı

    YanıtlaSil
  36. Arkadaşlar ben dökümanları göremiyorum giriş yapıyorum ama dökümanları göremiyorum öyle bir seçenek çıkmıyor yardımcı olur musunuz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende de aynısı oluyo lütfen bilen Brileri yardimci olsun

      Sil
  37. Mesajlarda neler konuşuuldugu çıkar mı ?

    YanıtlaSil
  38. Arkadaslar esim.askerde surekli.gizli face aciliyo adina sordugumda yok.falan diyor 3 yildir evliyiz ve suandr hamileyim bnde supeleniyorm esimden tartismalarimiz cok arti lutfen yardm edin hatti faturali vodafone ondan gizli cikartma imkanim var mi lutfen yardm edin

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ablacim k bkma hic birsey yapamazsin hersey icin gec muylu olmaya bakin guvenceniz zayiflamasin

      Sil
  39. Taşınmış olan numaranın eski operatör kayıtlarını nasıl öğrenebiliriz? Acil El cevap lütfen

    YanıtlaSil
  40. Hat kapatilldiktan sonra detay gorunurmu sifreyle giris yapinca hatta telefon kayitlarini incelediniz diyo

    YanıtlaSil
  41. Hattimi avea Wè Avea Online işlemi ni indirdim dokumani goremiyorum sadece kalan dakikalari faln gösteriyor lütfen yardımcı olun nasıl görürüm konuşulan numaralari

    YanıtlaSil
  42. Bn dokmami silmek istiyorim ama e postami fln hicbisyi bilmioyurum

    YanıtlaSil
  43. kontörlü hatlarda sadece internet yoluyla mı bilgiye ulaşılıyor bayiye gidip kimliği verdiğinde döküman cıkmıyor mu faturalıdaki gibi?

    YanıtlaSil
  44. VODAFONE ile ilgili yazdığınız kısmı denedim evet kimlerle görüştüğü çıkıyor numaralar görünüyor ama ne konuşulduğunu göremiyorum.

    YanıtlaSil
  45. Gelen aramalar ve gelen mesajlar geliyor mu lütfen yardımcı olun. Ayrıca hattim avea ama bugün vodafone yapsam yine görebilir miyim?

    YanıtlaSil
  46. Çok acil lütfen yardım edin dökümanda mesajlar içerikleriyle mi çıkıyor vodafone lütfen yardım edin

    YanıtlaSil
  47. Ya bu benim ustume olan bir hat baskasina vermistim simdi dokumanini cikarmak istiyorum dokumanda mesaj olara veya konusarak ne konustuklarini
    gorebilirmiyim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eşimin döküm anı nı çıkarmak istiyorum şüpe kaptım ne yapmam lazım nasıl şifre alırım eşimin telinden yardımcı olun

      Sil
  48. bu dökümanları kimse görmesin diye kapatmanın bi yolu varmı

    YanıtlaSil
  49. Aynı dert bendede var eşim şirket hattı kulkanıyor vodafon ama mesaj gönderime kapalı mesaj gönderip şifre alamıyorum telefonu sakladığı için telefonuda bulamıyorum kafayı yicem yardım ne yapabilirim mesaj gönderimini nasıl açarım

    YanıtlaSil
  50. Arkadaslar vodafonda beni arayan gizli numaralarla konusulan sure arama dokumanlarinda cikiyomu

    YanıtlaSil
  51. Arkadaslar vodafonda beni arayan gizli numaralarla konusulan sure arama dokumanlarinda cikiyomu

    YanıtlaSil
  52. Peki birinin döküman çıkartmasını nasıl engellerim

    YanıtlaSil
  53. Baska birinin benim hattının dokumanini çıkarmasını nasıl engellerim yardımcı olun

    YanıtlaSil
  54. Ben esimin ustune yeni bir hat aldim gizliden aradigim numara kullanim detayinda cikarmi?ve kullanim detayini incelemesi icin belli bir sure varmi

    YanıtlaSil
  55. Halamnin telefonundan eski sevgilim le konuştum dedem doküman cirtcakamsis müşteri hizmetlerini ara di ve vodafon bayisine gidecekmis sadece numara mi cikar yoksa konuşmalarda cikarmi lütfen cevplayn yada konuşmaları nasil silebiliriz

    YanıtlaSil
  56. neolur bana bır yardımcı olun kocamın kımle mesajlasdıklarını gormek ıstıyorum

    YanıtlaSil
  57. whatsapp msjlarida ortaya cikarmi ? acil cevaplayin lütfen

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. whatsap mesajlarınız çıkmaz sadece hangi tarihte hangi saatte interneti kullandığınız görünür internet üzerinden attığınız mesaj tarihi ve saati yani.

      Sil
  58. ACILL yardim arkadaslar.Sorun suki bnm kimlik fotokopimle hattimin dokumu alinirmi.Arama msjlarim cikarmi.Turcell yetkili bayi calisani tc kimlk nom ile hattimin icerigine ulasirmi?

    YanıtlaSil
  59. vodafonda benım adıma kayıtlı hattan whatsaap üzerinden hangı numaralara mesaj atıldıgını nasıl öğrenebılırım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kendi konuşmaları ve konustugum kisini konusmalarini yazili dokumanin nasil al bilirim

      Sil
  60. Merhaba, benim 3 yıl önceki telefon konuşması dökümanlarına ihtiyacım var, mümkün mü nasıl yapabilirim. Lütfen yardımcı olun

    YanıtlaSil
  61. Peki arama saati neden geç saate gösteriyor onu acilayabilirmisiniz çünkü Erek arkadsim numargarin gece saatleri gorundugun icin ayrıldı bende benim aramalatim gece 2 4 gece saatinde gorunuo neden bunu düzeltmek gerekiyor kanıtlamam gerekiyor lütfen yardımcı olun

    YanıtlaSil
  62. Lütfen bana yardımcı olun geçmiş aramalarim saati gece 01 03 04 te gösteriyor neden bunu düzeltmem lazım çünkü kanıtlama gerekiyor bütün. AramalriM geç saate görünüyor ve bunun yüzünden ayrıldık

    YanıtlaSil
  63. Nişanlıma gelen aramaları mesajları görmek istiyorum o avea kullanıyor ben turkcell görebilme gibi şansım var mı bilen varsa bilgilendrsn lütfen.

    YanıtlaSil
  64. Bende bisey sormak istiyorum benim haattim avea benim uzerime hat ama biz nisanlimla aile paketi kullaniyoruz fatura bana degil ona gidio ama hat benim uzerime ay sonunda nisanlim dokumanlari cikartmak istedigi zaman benimkilerde gozukurmu dokumanda

    YanıtlaSil
  65. Esimin dokumani gizliyse nasıl alabiliriz

    YanıtlaSil
  66. Üzerime kayıtlı olan wadafon hattıinn dokumlerini vodafone bayisinden cikarabikirmiyim aldatıldığmdan şüpheleniyorum 3 buçuk senelik evliyim

    YanıtlaSil
  67. Üzerime kayıtlı olan wadafon hattıinn dokumlerini vodafone bayisinden cikarabikirmiyim aldatıldığmdan şüpheleniyorum 3 buçuk senelik evliyim

    YanıtlaSil
  68. Benim. Hattım Vodafone burdaki anlattınız işlemi girdim aynı şekilde hat detaylarına ama dokümanla ilgili bi işlem göremedim yardımcı olabilirmisiniz rica etsem

    YanıtlaSil
  69. 6 senelik evliyim eşim türktelekom kullanıyor kimliği bende kimlik bilgisiyle dökümanı görebilirmiyim acil yardım edin 3 gün önceki bilgi olsa bana yeter kesin aldattı o gün beni

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kimlike ihtiyaç yok sadece telefonunundan şifre alacaksın onunla online işlemlerine girip yapan gerekyor son 6ayin gün gün saat saat dakka dakka hatta hac saniye konustuna varıncaya kadar öğrenebikirsin.ama dikkat et bildiri mj gidebilir

      Sil
  70. Turkcell olan arkadaslar turkcell sms arşiv yazıp e postanın girip 2222 ye gönderin mesajlar direk o e posta gelıyr

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gerçekten mi ben 2223 göderip şifre istedim bakttimda nişanlim fark edip müşteri hizmetlerini arayıp kapttirmiş ne yapabilirim

      Sil
    2. Neyi kapattırmış acaba

      Sil
  71. Merhaba ben bisey sormsk istiyorum gecmise donuk arama ve msjlsri ogrenebiliniyorsa.ben esimin aramalarini ve msjlaslsrini bakmsk icin. Esimin telini gerej yoksa kendi telindende bakabiliyormuyum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eşinin teline muhakk gerek var çünkü şifre alman lazım ayrıca turkcell de ve avea da bildirdi mj gidiyor ve turkcelldede son 4rakakami göremiyorsun

      Sil
  72. Vodafon farurali hattima gelen aramalarin dokumune nasil ulasabilirim

    YanıtlaSil
  73. Dökümü almak için müşteri hizmetlerini aramak zorundamıyım yoksa online giriş ederek öğrene bilirmiyim.

    YanıtlaSil
  74. Vodafone self servis sayesinde eşimin aylarca kimlerle ne kadar süre konuştuğunu google sayesinde de girdiği tüm siteleri ve hatta nerelere gittiğini bile öğrendim :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ya nasıl öğrendin girdiği siteleri döküman anlar lütfenn :(

      Sil
    2. Bana da söylermisiniz nasıl yaptınız lutfen

      Sil
  75. Arkadaşlar son 6aya donuk her hattan hiç farketmez hattın ne olduğu dökümani cikarta bilirsiniz yanilz dikkat wadafondan şifre istetyip doküman sorgulandıginda bildri mj gitmiyor. Ama avea we türkcell de bildirdi mj gidiyor. Ve ayrı birseyede dikkat etmenizi istiyorum bu sadece turkcell için geçerli son 4rakkami gozukmuyor onun için müşteri hizmetini arayıp açtırmak gerekli tabi ondada bildiri mj gidiyor. Bu yuzden dilkkkat etmenizi öneririm. We ayricada şöyle birşey war tekrar girildiği taktirde muhakkak en son girdiniz baktınız tarih saat çıkıyor.

    YanıtlaSil
  76. Arkadaşımın numarası tek var bende arkadaşım kayıp 1aydır haber alamıyoruz telefonda kapalı numarasıyla nasıl doküman çıkarabilirim. Çok acil lütfen yardımcı olursanız sevinirim.

    YanıtlaSil
  77. Fatura kesikken yapilan konuslarda detayda çıkıyor mu mesela biri beni aradı ama faturam kesik bunu self serviste gorebilirmi hat vodafone acil cvp lütfen

    YanıtlaSil
  78. ben esimden şüpeleniyorum dokumanı çıkardım kiminle ne zaman ne kadar konuştugunu ögrendim ama ne konuştuklarını bilmiyorum geçmişteki konusmqlarının bir dökümanı çıkar mı veya geçmiş konuşmalarının ses kayıtları herhqngibi bir yerde varmıdır...CEVAP VERDIGINIZ ICIN SIMDIDEN COK TESEKKURLER

    YanıtlaSil
  79. Dokuman cikarrtigimizda o telefon hattina mesaj gitmez degil mi?

    YanıtlaSil
  80. Peki oyun uygulamalarindaki mesajlar veya kimle konuştuğum ortaya çıkar mi başka bir gmail kullandiysam

    YanıtlaSil
  81. Peki hat yanında değilse sadece numarayı biliyorsak nasıl yapicaz şifre almamız imkansızsa

    YanıtlaSil
  82. Nisanlimin beni aldattigini dusunuyorum. Eski sevgilisiyle gorustugunden supheleniyorum. Soyluyorum inkar ediyor. Telefonu sir gibi sakliyor benden sifre almam mumkun degil. Dokumani baska sekilde cikarabilir miyim ?

    YanıtlaSil
  83. ACİL YARDİM LAZIM hattımı vodafoneden AVEA ya tasisam dökümü cikarmi vodafone iken olan görüştüğüm numaralar cikarmi acil bilgi ÇOK ÇOK ACİLL!!!

    YanıtlaSil
  84. Yardım lutfen esimin kullandigi hat benim ustume telefonunda sifre var hicbir sekilde bakamiyorum arama kayitlarini be mesajlarini nasil cikartti4abilirim

    YanıtlaSil
  85. Telefon konuşma dökümanı

    YanıtlaSil
  86. Hattım eşimin üstüne ddokuman çıkartmak istiyor detaylı msj içeriklerine kadar öğrenebilir mi acil lütfennn

    YanıtlaSil
  87. bende eşimin numarasını kendi hattıma nasıl yönlendirebilirim yada nasıl döküman çıkarabilirim yardımcı olun ne olur

    YanıtlaSil
  88. Esim benden telefonu saklıyor ve şifre almak imkansız doküman çıkarmak istiyorum bu onun kimliği ile olur mu lütfen yardımcı olun

    YanıtlaSil
  89. Whatsap msjlarini nasil gorebilirim

    YanıtlaSil
  90. Konferans yapıldığında dökümanda çıkıyormu bilgisi olan varmı yardımcı olurmusunuz

    YanıtlaSil
  91. Bir kaç ay önce Arkadaşımla bir kere tek konuştum ondan sonra numarası silindi çok önemli biri eski dokumlarimda çıkartabilirmiyim.

    YanıtlaSil
  92. Eski bir Türk Telekom abonesiyim konuşma dokümanını nasıl ulaşırım

    YanıtlaSil

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica