Türk Telekom telefon rehberi sistemi

Sponsorlu Bağlantılar

Yıllar önce koca kitaplar olurdu, o koca kitaplarda İstanbul'un anadolu veya avrupa yakasında oturan kişilerin telefon numaraları bulunurdu. İçinde binlerce abonenin bulunduğu dev kitaplar erişime açıktı ve aboneler adresleriyle birlikte yazılırdı. Şimdilerde aynı hizmet yani telefon rehberi internet üzerinden yürütülmektedir. Telekoma ait sayfada mahalle, semt seçenekleriyle, isim soy isim yazarak abone sorgulaması yapılabiliyor. Söz konusu sayfa şudur; telekom telefon rehberi sorgulama . Bu adresten ad, soyad yazarak arama yapılabilir veya "Kapsamlı Ara" bölümünden ilçe, semt, cadde, sokak girilerek detaylı sorgu yapılabilir. 

Ayrıca belirtmek gerekir ki bazı aboneler sorgulamalarda çıkmak istemeyip bunu telekoma bildirdiklerinden aramalarda görünmeyebilirler. Telekom sayfasında bu konuyla ilgili "web sitemizde, Abonelik sözleşmesinde bilgilerinin 118 ve rehberde yayınlanmasını istemeyen müşterilerimizin kayıtları bulunmamaktadır."

Güncelleme:
Link güncellenmiştir. Rehberde yayınlanmasına izin veren telefonlar Türk Telekom Beyaz Sarı Sayfalar sitesinde sorgulanabilmekte ve numara bulunabilmektedir. 

Sponsorlu Bağlantılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica