Facebook sohbette kameralı görüşme nasıl olur?

Sponsorlu Bağlantılar

Geçtiğimiz yıl hizmete giren facebook sohbette kameralı görüşme seçeneği milyonlarca kişi tarafından kullanılıyor. Şimdilerde tarih olan msn messenger hizmetinin kameralı görüşme sistemiyle kıyaslandığında arada farklar olan bu hizmette karşı taraf büyük ekran görünürken siz kendi pencerenizde ufacık bir karede görebiliyorsunuz kendinizi. Facebookta kameralı görüşme yapabilmek için küçük bir uygulama yüklemeniz gerekmektedir. Bunun için kameralı görüşme başlatır gibi kamera simgesine tıklıyoruz resimde gösterdiğim gibi.
Uygulama bizde yüklü değilse uygulamanın yüklenmesini isteyen bir uyarıyla karşılaşacağız. Gerekli adımları takip ettikten sonra facebook görüntü uygulaması yüklenecek bilgisayarımıza ve böylelikle sohbette kameralı görüşmeye hazır olacağız. Kurulumun ardından kameralı görüşme yapmak istediğimiz kişiye tıklıyoruz ve yine ekranda gösterdiğim yere tıklıyoruz . Kamera isteği karşı tarafa iletilmiş oluyor. Tıpkı MSN messenger'da olduğu gibi karşı taraf kabul etmeden açılmaz kamera. Karşı taraf kameralı görüşmeyi onayladığında iki tarafın da kamerası açılır eğer varsa. Eğer kameralı davet size geliyorsa görüşmeyi onayladıktan sonra açılır kameralarınız. 


Sponsorlu Bağlantılar

1 yorum:

  1. Bende o ufacık kamera işaretini göremiyordum, meğer burnumun dibindeymiş, teşekkürler.

    YanıtlaSil

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica