Twitter kişi silme (takibi bırakma) nasıl olur?

Sponsorlu Bağlantılar

Twitter'da facebookta arkadaş silme'ye alternatif olarak takibi bırakma var. Sizi takip eden veya etmeyenleri silme imkanına sahipsiniz. Eğer twitter'da bir kişiyi takip etmekten vazgeçecekseniz takip edilen listesinden ya da arama bölümünden kişinin twitter ismini yazın. Takibi bırakmak istediğiniz kişiye tıklayın. Sağ tarafta "takip ediliyor" butonunu göreceksiniz.



"Takip ediliyor" butonu üzerine geldiğinizde ise kırmızı renkli "takibi bırak" butonuna dönüşecek. Tıkladığınıda takibi bırakmış yani twitter'dan kişi silme işlemi yapmış olursunuz. Silip silmediğinizi "takip et" butonu aktif olduğunda anlarsınız. "Takip et" yazıyorsa demektir ki kişiyi takipten çıkarmışsınızdır. Takibi bırakmak yetmez, kişiyi engellemek istiyorum diyorsanız öyleyse buraya bakabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica