Ysk girilen bilgilere uygun kayıt bulunamadı hatası

Sponsorlu Bağlantılar

Bildiğiniz gibi ysk (yüksek seçim kurulu ) sisteminden seçmen kaydı sorgulanabiliyor. Yurtiçi seçmenlerin buradan, yurtdışı seçmenlerin ise buradan yaptıkları sorgu sonucunda seçmen olup olmadıkları görüntülenir. Fakat garip bir şekilde seçmen oldukları halde birçok kişide sorgulama sonucunda "girilen bilgilere uygun kayıt bulunamadı" hatası beliriyor ekranda.


Bu hatayı görenlerin çoğu tekrar tekrar nüfusa kayıtlı olduğu il, ilçe, tc kimlik no, cilt no, aile sıra no, sıra no bilgilerini kontrol etmelerine rağmen sorgulama yaptıklarında yine "girilen bilgilere uygun kayıt bulunamadı" uyarısıyla karşılaştıklarını belirtiyorlar.

Bu hatayla karşılaşan çoğu kişi chp seçmen sorgulama sitesinde sorgulama yaptıklarında ise seçmen bilgilerine ulaşabiliyorlar. Vatandaşları endişelendiren bu uyarı eğer bir sistem hatası değilse nüfus müdürlükleri önünde uzun kuyruklar oluşacağa benziyor. Konuyla ilgili güncel haberler olduğunda sizinle paylaşacağız.

Güncelleme: Ysk sistemindeki sorun giderildi. Yeni sorgu ekranında seçmen bilgileriniz görüntüleniyor. Linkler yenilenmiştir. Tekrar sorguladığınızda eğer aynı hatayla karşılaşırsanız oy kullanabilmek için nüfus müdürlüğüne müracaat etmeniz gerekecektir.

Son güncelleme 11 Ocak 2014

Sponsorlu Bağlantılar

13 yorum:

  1. Son iki gunden beri ysk nin sayfasi ayni hatayi veriyor: "Girilen bilgilere uygun kayıt bulunamadı" ama CHP secmen sorgulamada hanemdeki hatta ayni binadaki secmenleri gorebiliyorum ::::::: ?

    YanıtlaSil
  2. YSK'da hata veriyor. CHP Seçmen sorgulamada çıkıyor.

    YanıtlaSil
  3. Nufusa kayıtlı olduğu il olarak; şu anki bulunduğunuz yeri değilde, nüfus cüzdanınızdaki bilgileri girin.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de bulundugum ili yazdigimda calismiyordu, nufus cuzdaninda yazan yeri yazinca calisti. Tesekkurler.

      Sil
  4. Yok gene olmuyor
    ne hikmetse CHP nin ki çatır çatır çalışıyor...

    YanıtlaSil
  5. YSK'nın seçmen kayıdı maalesef çalışmıyor,girilen bilgilere uygun kayıt bulunamadı" yazısı çıkıyor. CHP'nin link'inden öğrendik.Kendilerine teşekkür ediyoruz.

    YanıtlaSil
  6. AİLE SIRA NO YERİNE SIRA NO; SIRA NO YERİNE DE AİLE SIRA NO YAZILINCA HATA VERMİYO

    YanıtlaSil
  7. YOK SIRA NOLARI DA DEĞİŞTİRSEN YSK NIN SİTESİNDE SORUN VAR. CHP NİNKİ ÇATIR ÇATIR ÇALIŞTI.ŞAŞILACAK ŞEY.BLOG SAHiBİNE VE CHP BİLGİ VE İŞLEM TEKNOLOJİLERİNE TEŞEKKKÜRLER.HAK GELECEK BATIL ZAİL OLACAK.

    YanıtlaSil
  8. zamanlama manidar :D

    YanıtlaSil
  9. 1 kasım seçimlerinde de aynı durum söz konusu, ne hikmetse chpninki çalışıyor yine

    YanıtlaSil
  10. Güvenlik Kodunu Yanlış Girdiniz! DİYOR CHP DE ŞİMDİ AYNI HATAYI ALAN VAR MI

    YanıtlaSil
  11. Kimlikte yazan İlçeyi seçin oluyor

    YanıtlaSil

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica