Bağkur sorgulama (şifresiz)

Sponsorlu Bağlantılar

E-Devlet'e giriş yapmadan ssk sitesinden bağ-kur sorgulama işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Çeşitli nedenlerden e-devlet şifresini alamayan ya da unutan ve bağkuruna bakamayanlar için şifresiz girişi sağlayan bu sistemden sigortalılar da yararlanıyor. Şimdi lafı uzatmadan linki verelim, işte bağkur sorgulama linki;
https://esgm.sgk.gov.tr/Esgm/

Linke tıkladıktan sonra bilgilerinizi doğru bir şekilde girmeye özen gösteriniz. Cilt no nüfus cüzdanınızda yazmaktadır. Bilgileri doldurduktan sonra sorgula butonuna tıklayıp bilgilerinizin ekrana gelmesini bekleyiniz. Bu ekrandan bağ-kur primlerinizi kontrol etmek, bağkur sorgulama (bağkur hizmet dökümü) işlemlerinizi yapmak için hizmet dökümü menüsüne tıklayıp tescil b'yi seçiniz. Buradan bağkur bilgilerinizi kontrol edebilirsiniz dilerseniz hizmet dökümünüzün çıktısını alabilirsiniz. 

Güncelleme:
Yukarıdaki bilgileri güncelleme gereği duyuyoruz. Artık E-devlet'ten yapabilirsiniz bağkur işlemlerinizi. Gerek bağkur gerekse sgk işlemleriniz artık e-devlette. E-devlet sistemine şifrenizle giriş yapıp arama bölümüne bağkur yazmanız sonra da sonuçlara tıklamanız gerekmektedir.

Sponsorlu Bağlantılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica