Mexc davet kodu nerededir? Mexc referans kodu nasıl alınır? mexc-200

Sponsorlu Bağlantılar

Mxc referans kodu - Mexc global davet kodu: mexc-200

Bundan birkaç yıl önce ismi MXC olan kripto para borsasının adı MEXC olarak değişti. Bu değişiklik isimden ibarettir, site aynı sitedir. Bu borsaya MEXC GLOBAL da denmektedir. 

Mexc her geçen gün büyüyen kripto para borsalarından birisidir. Türkiye'de de neredeyse her kripto para kullanıcısı bu borsayı bilmektedir ve birçoğu bu siteye/uygulamaya üyedir. Hem Twitter'da hem Telegram'da Türkçe destekleri mevcuttur. Bu gibi kripto para borsalarında henüz bebeklik aşamasında, yani yolun başında tokenler de listelenmektedir ve doğru yerden alındığında iyi kâr ettirebilmektedir. Düşüş sezonu olarak bilinen ayı sezonunda bile iyi fırsatlar çıkabilmektedir. Yine de buranın kripto para dünyası olduğu unutulmamalı ve kazançlar gibi kayıpların da daima olası olduğu bilinmelidir. 



Mexc davet kodu nedir? Mxc referans kodu ne işe yarar?

Hangi borsaya kayıt olursanız olun, üyelik formunda referans kodu, davet kodu, referral id, yönlendirme id ifadeleriyle karşılaşırsınız. Bunların hepsi  aynı anlama gelir. Bu bir kullanıcının referansıdır. Bunu girerek hem siz hem referansıyla üye olduğunuz kişi avantaj elde eder. Peki sizin avantajınız nedir? Normal şartlarda x coin alırken bir miktar komisyon ödersiniz. Yani şöyle söyleyelim: Bitcoin, doge, shiba ya da ne olursa olsun, bunlardan birini aldığınızda ya da sattığınızda borsa sizden işlem ücreti keser. Borsaların standart kazancını oluşturur bu. Referans koduyla üye olduğunuzda ise işlem ücreti daha az olacaktır. Borsalar birbiriyle yarış hâlindedir. Bu yüzden "bana daha çok üye getireni ödüllendiririm" derler. Mexc de bu yarışın içerisindedir ve üye getireni de üye olanı da ödüllendiririm der. Bu ödül işlem ücretleri yani komisyonlarda indirim şeklindedir. Kısacası referans koduyla kayıt olmak kişiye komisyon indirimi sağlar. Referans kodu ile üye olmazsanız eğer daha fazla işlem ücreti ödeyeceksiniz, referans kodu yani mexc davet kodu girerseniz daha az işlem ücreti ödeyeceksiniz.

Mexc referans kodu nerededir? - Mexc referans kodu nasıl alınır?

Mexc davet kodu bölümüne mexc-200 yazabilirsiniz. 

Mexc (mxc) global referans kodu: mexc-200

Mexc (mxc) referans linki: https://www.mexc.com/tr-TR/register?inviteCode=mexc-200

İster mexc-200 kodunu kopyalayıp referans bölümüne yapıştırın, isterseniz referans linkine tıklayın. Sonuç olarak üye olurken davet kodu bölümünde mexc-200 yazılı olmasına dikkat edin. 


Böylelikle mexc (mxc) davet kodu nasıl alınır sorusuna yanıt vermiş olduk. Davet koduyla birlikte üyelik bilgilerinizi de doğru girmeye özen gösterin. Özellikle iki adımlı doğrulamayı aktif ederseniz size verilen tüm anahtarları, şifreleri saklayın. Belki bir gün bu borsalarda unutacağınız bir coin çok değerlenir ve sizler de sisteme bir türlü giriş sağlayamayacağınız için varlıklarınıza erişemezsiniz. Bu sebepten ilk üyelikte dolduracağınız tüm bilgiler (telefon, mail, 2 faktörlü doğrulama gibi) muhakkak daha sonra erişebileceğiniz bilgiler olsun.

Mxc referans kodu sonradan girilebilir mi? Silinebilir ya da değiştirilebilir mi?

Üye olurken girdiğiniz referans kodunu daha sonra silemez ya da değiştiremezsiniz. Ayrıca referans kodu girmeden üye olursanız da sonradan referans kodu ekleme şeklinde bir bölüme erişemezsiniz. Kısacası referans kodu ne girerseniz öylece kalır, hiç girmezseniz de referanssız üye olarak kalmaya devam edersiniz. Komisyon indirimlerinden faydalanmak için üyelik formunda davet kodunu girmeniz önerilir. 

Uyarı: Kripto paralar inişli çıkışlıdır. Çok kazanmak ve çok kaybetmek mümkündür. Bu sebepten riskinize göre hareket edin ve daima araştırmanızı kendiniz yapın. 

Sponsorlu Bağlantılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica