Google Gruplar'dan nasıl ayrılabilirim? Gruptan nasıl çıkılır?

Sponsorlu Bağlantılar

 

Google Gruplar hâlâ aktif ve bazen isteğimiz dışında bu gruplara üye edilebiliyoruz. Bu tür gruplardan ayrılmak kolay olsa da bazen basit bir menünün yerini göremeyebiliyoruz. Aşağıda Google Gruplara isteğiyle ya da isteği dışında üye olmuşların nasıl ayrılabileceklerini gösteriyoruz. Bunun için öncelikle Google Group sitesini açıp gruplarım bölümüne gitmek gerekir. Dilerseniz direkt bu linkten ilgili bölüme ulaşabilirsiniz: https://groups.google.com/my-groups 


Gruplarım menüsüne girdiğimizde gruplarımızı görürüz. Ayrılmak istediğimiz grubun karşısında yer alan ve yukarıda da işaretlediğimiz simgeye dokunuyoruz.  Bu gruptan ayrılma işaretidir. 


Gruptan ayrılmak istediğinizi onaylamanız gerekiyor bu aşamada. Evet, gruptan ayrıl dediğinizde gruptan ayrılırsınız. Önemli bir bilgiyi verelim burada: Eğer grupta önemli bilgiler varsa bunları arşivlemeyi unutmayın. Çünkü ayrılma işleminden sonra bu dokümanlara erişemeyebilirsiniz. Google Gruplar hakkında daha fazla bilgi almak için Google Grupları Yardım sayfasında arama bölümünü kullanabilirsiniz. 


Sponsorlu Bağlantılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica