Gate io Yönlendirme id nedir? Gate.io referans kodu ile nasıl üye olunur?

Sponsorlu Bağlantılar



Gateio yönlendirme id nedir? 

Gateio borsasına kaydolmak isteyen kullanıcılar 
Yönlendirme ID’si bölümüyle karşılaşmaktadırlar. Doğal olarak gateio yönlendirme id nedir, ne işe yarar, nasıl bulurum şeklinde sormaktadırlar. Başlıktan da anlaşılacağı üzere gate io yönlendirme id denilen şey referans kodudur. Yani gateio ilgili bölüme bir kullanıcının referans kodunu yazmanızı istemektedir. Referans kodunun davet kodu ve referans kimliği şeklinde isimlendirmeleri de mevcuttur, hepsi aynı anlama gelmektedir. 

Gate io yönlendirme id nerede yazar? - Gate io Referans kodu nasıl alınır?

Eğer sizler de gateio yönlendirme id arıyorsanız aşağıdaki kodu girebilirsiniz.

Gateio yönlendirme id: 3332792  Bu referans kodunu yönlendirme id bölümüne yazabilirsiniz. 

İsterseniz direkt https://www.gate.io/tr/signup/3332792 linkine tıklayarak referans id'nin otomatik doldurulmasını sağlayabilirsiniz. 




Üyelik oluştur demeden önce gateio yönlendirme ID'si bölümünde 3332792 yazılı olmasına dikkat ediniz. Bu şekilde referanslı üye olabilirsiniz.

Peki referans id ya da referans kodu nedir, ne işe yarar?

Referans sistemi her borsada vardır. Birinin referansıyla üye olduğunuzda yaptığınız işlemlerde komisyon indiriminiz olur. Fakat bu kodu üye olurken girmezseniz üye olduktan sonra bu kodu giremezsiniz. Yani sonradan referans kodu girme yoktur, üye olurken girilebilir sadece. 

Komisyon nedir?

Bir coin alıp satarken bir miktar işlem ücreti kesilir ve bu her borsada vardır. Buna işlem ücreti ya da komisyon denmektedir. Bu komisyonları en aza indirmek için genellikle referans kodu ile üye olmak önerilir. Bir diğer öneri ise üye olunan borsada ilgili borsanın tokeniyle işlem yapmaktır. Örneğin Binance borsasında işlem ücretlerini bnb ile öde ayarı yapıp bir miktar bnb bulundurunca işlem ücretleri daha az olur. Gateio'da da vardır bu uygulama. Gate io'nun kendi tokeni olan GT token bulundurup işlem ücretlerini GT ile ödeme ayarı yaptığınızda yapacağınız işlemlerde daha az komisyon ücreti ödeyeceksiniz. Ayrıca yukarıda da belirttiğimiz gibi üye olurken yönlendirme id bölümüne 3332792 yazmanız sizi referanslı üye yapacak ve işlemlerinizde daha az komisyon kesilecektir.

Uyarı: Kripto paralar risklidir. Çok kazanmak ve çok kaybetmek mümkündür. Yazılarımız yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. 

Sponsorlu Bağlantılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica