WhatsApp grup mesajlarını silme, temizleme

Sponsorlu Bağlantılar

Whatsapp'ta grup mesajlarını silme konusunu hem üyeler hem yöneticiler gözünden değerlendireceğiz. Öncelikle çok sayıda mesaj alan ve bu mesajları silmek isteyen üyeler için konuyu anlatalım. Android veya web whatsapp'ta sağ üst köşede yer alan üç nokta simgesi ve ardından diğer'e dokunulduğunda bazı seçenekler çıkar karşımıza. 



Bu seçeneklerden işimize yarayacak olan sohbeti temizle seçeneğidir.



Sohbeti temizle dediğimizde bir uyarı karşılayacak bizleri. Mesajların tamamen telefonumuzdan, uygulamamızdan silineceğine dair bir uyarıdır bu.




Temizle dediğimizde gruptaki tüm konuşmalar silinecektir bizden. Bu temizleme işlemi sadece bizi ilgilendirir. Yani uygulamamızdan girdiğimizde artık gruptaki eski konuşmaları görmemiş olacağız. Bu işlemle gruptakilerin ya da sizin yazdığınız mesajlar "grupta" silinmez. Sadece sizin tarafınızdan bu mesajlar artık görünmez olur, grubun diğer üyeleri sohbetlerini silmedikleri sürece yazılmış her şeyi görmeye devam ederler.

Whatsapp grup yöneticisi mesaj silebilir mi?

Whatsapp grup yöneticisi mesajları herkesten silme hakkına sahip değildir. Üyeler nasıl kendi sohbet ekranlarını temizliyorsa yönetici de aynı şeyi kendisi için yapabilir. Sohbette herkesin gördüğü bir mesajı bir başkası adına silemez. Dolayısıyla gruba sakıncalı bir mesaj atıldığında o mesajı silecek kişi mesajı atan kişidir, yönetici bu mesajı 2021 yılı itibarıyla silemez. 

Sponsorlu Bağlantılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica