WhatsApp görüntülü grup konuşması nasıl yapılır? Çoklu konferans

Sponsorlu Bağlantılar

Whatsapp görüntülü konuşma kişi sınırı nedir? 

WhatsApp'ta 2021 yılı itibarıyla 8 kişilik görüntülü konuşmalar yapılabilmektedir. Bunu üyesi olduğunuz WhatsApp grubunda da yapabilirsiniz, listenizden herhangi bir kişiyle sohbet ederken de. Önce gruplardan başlayalım. 

Grubunuz 8 ya da daha az kişiden oluşuyorsa eğer kamera simgesi görünecektir. 



Buna dokunduğunuz anda gruptaki herkese görüntülü arama daveti gider. Grup 9 kişi ve daha fazlasıysa eğer görüntülü arama simgesi görünmez sadece "yeni arama "simgesi görünür.



Buna tıkladığınızda görüntülü konuşmaya dahil etmek istediklerinizi seçer ve görüntülü daveti yollarsınız. Kabul edenler 8 kişiyi geçmemek üzere görüntülü konuşmaya dahil olurlar. Henüz çağrıyı yanıtlamayan varsa eğer onun yerine bir başkasını görüntülü konuşmaya dahil edip 8 kişiye tamamlayabilirsiniz.


WhatsApp'ta çoklu görüntülü konuşma yapmak için grup kurma şartı yoktur. Yukarıdaki anlatım bu işi gruptayken yapmak isteyenler için. Şimdi ise ortada bir grup yokken Whatsapp çoklu görüntülü arama nasıl yapılır görelim. 



Öncelikle görüntülü konuşma yapacağımız kişilerden birinin konuşma penceresinde kamera simgesine dokunuruz. Görüntülü arama daveti sürerken aşağıda göstermiş olduğumuz simgeye dokunup "katılımcı ekle" diyebilirsiniz. 


Ya da kişi görüntülü konuşma davetini kabul ettikten sonra sağ üstte + simgesinin olduğu yere dokunup daha fazla kişiyi davet edebilirsiniz görüntülü konuşmaya.  



Unutmayın ki grupta yapılan kameralı görüşmeler ve bu şekilde yapılan çoklu konferanslar 8 kişi ile sınırlıdır şimdilik. WhatsApp'ın ilk zamanlarında ne sesli ne de görüntülü görüşme vardı. Dolayısıyla 8 kişilik sınırlama da eninde sonunda kalkacaktır. Belki de sizler bu yazıyı okuduğunuzda Whatsapp görüntülü konuşma kişi sınırı kalkacaktır. 

Sponsorlu Bağlantılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica