Bilgisayarda Whatsapp görüntülü konuşma nasıl yapılır? Web WhatsApp görüntülü konuşma var mı?

Sponsorlu Bağlantılar

Bir süre önce Whatsapp'ın PC uygulaması için görüntülü görüşme seçeneği eklendi. Birçok site bunu Web Whatsapp'a görüntülü konuşma geldi şeklinde duyursa da doğrusu Web Whatsapp'a girilen https://web.whatsapp.com/ adresinde şimdilik görüntülü konuşma seçeneği yoktur. Bu özellik geldiğinde ise Whatsapp tarafından duyurulacaktır. Fakat bilgisayara indireceğiniz Whatsapp programında görüntülü konuşma seçeneği vardır. Eğer bilgisayarınızda yoksa https://www.whatsapp.com/download/ adresine girip bilgisayar için Whatsapp programı indirerek işe başlayabilirsiniz. 

Programın kurulumu çok basittir. Açıldıktan sonra Web Whatsapp'a girer gibi gireceğiz. Nasıl girildiğini tekrar hatırlayalım. Whatsapp ana ekranındayken sağ üst köşede üç noktalı simgeye tıklayacak ve web whatsapp diyeceğiz. "Cihaz Bağla" dedikten sonra kamera açılacak ve Bilgisayara indirdiğimiz Whatsapp programında karekod bölümünü okutacağız. Okutma işlemi tamamlandıktan sonra Whatsapp ekranınız programa yansıtılacaktır. Burada herhangi bir konuşma balonuna tıklayıp üstte kamera ve telefon simgelerinden birine tıklayabilir, görüntülü ve sesli görüşmeler yapabilirsiniz. PC kameranızın açık olması ve uygulamaya izin vermesi gerekmektedir. 

Bilgisayara indireceğiniz Pc için Whatsapp programının kullanımı web.whatsapp sitesi ile hemen hemen aynıdır. Fakat birinde görüntülü konuşma seçeneği yok, diğerinde var. Şimdilik güncel bilgiler bu şekildedir. 

Pc Whatsapp ile Grup konuşması yapılabilir mi?

Yine güncel bilgiler doğrultusunda, PC için Whatsapp programında görüntülü grup konuşmasının henüz aktif olmadığını görüyoruz. Sadece ataş simgesine tıklayıp "messenger"a geçiş ve sohbet odaları oluşturma seçeneği var fakat bu da Pc için Whatsapp programında, telefondaki gibi görüntülü konuşma olduğu anlamına gelmiyor. 

Sponsorlu Bağlantılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica