Date'e (deyte) çıkmak ne anlama gelir? First date nedir?

Sponsorlu Bağlantılar

Son zamanlarda sosyal medyada date'e çıkmak şeklinde sık kullanılmaya başlanan bir kavram görmekteyiz. Kimi bunu direkt deyte çıkmak şeklinde yazarken kimi date şeklinde yazmaktadır. Bu sözcük buluşma, flört gibi anlamlara gelmektedir. Date'e çıkmak denilen kavram ise flört amaçlı buluşmaları ifade etmektedir. Kişiler birbirini daha iyi tanımak için buluşur ve bir şeyler yer içerler. Sosyal medyada bir kısım kullanıcı bu dili benimsemiş durumdadır. 

First date ise bir nevi ilk buluşma anlamına gelir. Kişiler birbirini tanımak, konuşmak, bir şeyler yemek içmek için buluşurlar. Bunun ilk olanına first date denmektedir.

Date sonrası denen şey ise bu buluşmaların sonrasını ifade eder. Buluşma sonrası olumlu izlenimler ya da olumsuz izlenimler oluşabilir. 

Sponsorlu Bağlantılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica