Mexc (mxc) borsası işlem geçmişi nasıl görüntülenir?

Sponsorlu Bağlantılar

Eski ismi mxc yeni ismi Mexc olan borsaya kayıt olmadıysanız mexc referans kodu konusunda kayıt hakkında bilgi alabilirsiniz. 

Mexc borsasında yaptığınız geçmiş işlemleri görüntüleyebilir ve varsa emirleriniz iptal edebilirsiniz. Ne aldınız ne sattınız, kaçtan aldınız kaça sattınız hepsini görmek mümkün. Hemen nasıl yapıldığına bakalım. Uygulamadayken alttaki menülerden "Al-Sat"a giriyoruz. Aşağıdaki görselde Açık Emirler ve Fonlar yanında işaretlediğimiz simgeye dokunuyoruz. 


Açılacak ekranda yaptığımız işlemleri görebileceğiz. Açık emirlerde verdiğimiz ama henüz gerçekleşmemiş emiri görebilir ve dilersek iptal edebiliriz. "Geçmiş" ve "işlem geçmişi" menüsünde al sat işlemlerimizi görebileceğiz. 



Görselde işaretlediğimiz simgeye dokunarak tarih belirleyebiliriz. Belli bir tarih aralığını seçerek o tarihler arasında yapmış olduğumuz işlemleri görebiliriz. 


Çektiğimiz ya da yatırdığımız token ve coinleri nasıl göreceğiz? Bunun için sağ altta cüzdan menüsüne girip görselde işaretlediğimiz yere dokunuyoruz (sağ üstteki işaret). Ayrıca belirtmek gerekir ki vadeli ve diğer seçenekleri de işaretleyebilirsiniz. Görselde gördüğünüz gibi biz spot bölümünü kontrol edeceğiz.


Ekranda yatırma işlemimiz görünmüyor çünkü yakın zamanda yatırma işlemi yapmadık. Hemen işlem geçmişi yazan yerin yanındaki işarete dokunduğumuzdaysa belirli bir tarih aralığı seçebiliyor ve o aralıkta yatırdığımız, çektiğimiz şeyleri görebiliyoruz. Diğer kayıtlarda ise airdrop vb. işlemler görüntülenir. 


Buradaki menüleri kurcalayarak daha fazla bilgi edinebilirsiniz. 

Sponsorlu Bağlantılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica