2014 Oscar ödül töreni ne zaman gerçekleşecek?

Sponsorlu Bağlantılar

Oscar olarak bilinen akademi ödüllerinin 2014 yılında 86.sı gerçekleştirilecek. Oscar ödülleri yapıldığı yıldan önceki yılda vizyona girmiş filmlerin değerlendirilmesi sonucu verilir. 2014 yılında 2013'ün en iyi filmleri, en iyi film müzikleri, en iyi film senaryoları gibi birçok alanda oscar ödülleri sahiplerine kavuşacak.

Oscar adayları ise henüz tam yayınlanmadı. Fakat yabancı dilde en iyi film oscar adayları ise geçtiğimiz günlerde belli olmuştu. Ülkemizden Yılmaz Erdoğan'ın senaryosunu yazıp yönettiği Kelebeğin Rüyası yabancı dilde en iyi film oscarına aday adayı gösterilmişti fakat geçen hafta aday adayları değerlendirilip adaylar 9'a indirildi. 9 filmin arasında ise Kelebeğin Rüyası filmi yok.

Tüm dalda Oscar ödülleri adayları 16 Ocak 2014'te yayınlanacak ve 86. akademi ödülleri töreni 2 Mart 2014'te gerçekleştirilecek.

Sponsorlu Bağlantılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica