Foursquare nasıl üye olunur? Uygulama nasıl indirilir?

Sponsorlu Bağlantılar

Foursquare isimli siteye foursquare.com üzerinden ya da mobil cihazlarına indirdiğiniz foursquare uygulamasından kayıt olabilirsiniz.

Uygulamayı indirmek isteyenler foursquare'nin uygulama indirme sayfasına yani buraya girip android, ios (iphone) ya da diğer işletim sistemleri için uygulamayı indirebilirler.

E-posta ile kayıt ol diyerek ya da facebook, google plus hesabıyla kaydol diyerek kayıt olabilirsiniz. Biz e-postayla kaydı kısaca gösterelim.


Üyelik ekranında basit bir şekilde bilgilerinizi girip e-posta adresinizi doğru yazıp şifre belirleyin. Ardından kayıt ol butonuna tıklayarak üyeliğinizi bitirin. Daha sonra e-posta adresinize giderek mail doğrulaması yapabilirsiniz.



Kaydınız hazır, artık foursquare sitesine girip mekanlar hakkında yorumlar yapabilir, puan verebilirsiniz. İsterseniz hemen check-in yaparak yer bildiriminde bulunabilirsiniz. Foursquare ile ilgili konuları buradan takip edebilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica