Foursquare uygulamasıyla nasıl yer bildirimi (check-in) yapılır

Sponsorlu Bağlantılar

Foursquare ile yer bildirimi yapmak için uygulamayı telefonunuzdan açın ve hesabınıza giriş yaptıktan sonra yer bildir yazısına ya da aşağıdaki gösterilen yer bildirimi simgesine tıklayın.



Tıklayınca bulunduğunuz yer en başta olmak üzere yakın yerler listelenecektir. Bunlardan birini seçebilir veya üstte arama kutucuğuna başka bir isim yazarak başka bir yer seçebilirsiniz. 


Yer seçiminiz tamamsa "ne yapıyorsun" kısmına bir şey yazabilir veya hiçbir şey yazmadan burada check-in yap butonuna tıklayabilirsiniz. Şununlayım seçeneğinde arkadaş etiketleyebilir, fotoğraf ekle kısmından ise fotoğraf ekleyebilirsiniz.  Nasıl fotoğraf yüklenir sorusunun cevabı buradadır. Bu alandan fotoğraf yüklemek mümkün. 


İsterseniz facebook, twitter simgeleriyle konum bildiriminizi paylaşabilirsiniz. Soldaki üç kişinin birarada bulunduğu simgeyi sola çekerek de yer bildiriminiz. İlk yer bildiriminizde newbie rozeti kazandığınız bildirilecektir. Sonraki check-inlerinizde ise rozetinizin derecesi artacaktır.

Sponsorlu Bağlantılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica