Sağlık raporları yeniden ücretsiz oldu

Sponsorlu Bağlantılar

Çalışma ve sosyal güvenlik bakanlığı 1 Ocak 2013 tarihinden itibaren sadece belirlenen yerlerden iş için sağlık raporu alınabileceğini duyurmuştu. Belirlenen yerler ise ücrete tabiydi. Haberlerde ve sitelerde yayınlanan duyuruya göre sağlık raporları artık ücretli olacaktı. İşe girmek isteyen insanların dahi işe girme şevkini kıran bu uygulama ertelemeye gitti. Yani sağlık raporları yeniden ücretsiz. Olması gereken gibi oldu, fakat tekrar ücretli olmayacak diye bir şey yok, çünkü maalesef uygulamada sadece "ertelemeye" gidilmiş durumda. Daha önce sitemizden de duyurduğumuz sağlık raporlarının ücretli olmasıyla ilgili haber şimdilik geçersizdir. Bu tür haberleri takip ederken yayınlanma tarihlerine dikkat ediniz. An itibarıyla sağlık raporlarını eskiden aldığınız gibi ücretsiz alabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar

5 yorum:

  1. YAZIKLAR OLSUN YA BEN İŞSİZİM CEBİMDE 1 LİRA PARA YOK İŞE GİRCEM RAPOR İSTEDİLER DÜŞÜNÜYORUM NERDEN BULUCAM DİYE BULAMAZSAM GİREMİYCEM LANET OLSUN

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, geçici olarak durduruldu sağlık raporlarının paralı olması durumu. Bu düzende böyle uygulamalarla boğuşmak zor gerçekten, kolaylıklar dilerim. Zaman kaybetmeden aile sağlık ocağına gidiniz. Şu an tekrar ücretsiz. Fakat verem savaş derneklerinde ücretlidir bilginize.

      Sil
  2. Ya ne alaka sağlık raporunun ücretli olması her insan işe giriyor onlardan para almak için sizin herşeyiniz para

    YanıtlaSil
  3. yeniden ücretli olmus an itibariyle... helal sana bakan baba. cebimde para yok 50 tl ben hayattayim die sana para vericem.. sırtınada yastik koyayim mi..??

    YanıtlaSil
  4. Daha simdi dewlet hastanesni aradm 140tl dedi saglik raporu icin boyle birsey yok be kardesim yaziklar olsun.ise gircektim giremiyorumda.ulan cebimde 140 lirayla gezio olsam ise niye gireyim..bole bakanlik olmaz olsun bee

    YanıtlaSil

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica