Youtube'a nasıl video yüklenir?

Sponsorlu Bağlantılar

Youtube'a video yüklemek için öncelikle youtube üyeliğiniz olması gerekmektedir. Hatta google hesabınız varsa eğer google youtube ile senkronize edecektir hesabınızı. Netice itibarıyla bir youtube üyeliğiniz olması şart. Youtube'a üyeliğimizle giriş yaptıktan sonra arama kutusunun yanında "upload" ı göreceğiz. Upload'a tıklayıp video yükleme ekranına geleceğiz. Burada "select files to upload" yazar, yani yükleyeceğiniz dosyayı seçiniz. Tıklayarak devam ediyoruz. Gelen ekrandan youtube'a yüklemek istediğimiz dosyayı seçiyoruz ve tamam diyoruz. Video bir yandan yüklenirken bir yandan video ile ilgili başlık ve açıklamaları düzenleyebilirsiniz. Aşağıdaki youtube'a video yükleme ile ilgili olarak resimli anlatıma göz gezdirebilirsiniz.





Title: Videonuzun başlığını buraya yazacaksınız.
Description: Video ile ilgili açıklama yapabileceğiniz bölümdür burası.
Privacy Settings: Buradan Public'i seçtiğinizde videonuz herkese açık olur. Private yaptığınızda ise özel olur.
Tags: Buraya video ile ilgili etiketler yazabilirsiniz. Etiketler arasına virgül koyunuz. Örnek; türkü, Erkan Oğur, konser...
Category: Buradan da anladığınız üzere videomuzun kategorisini belirliyoruz. Mesela "music" seçeneğini işaretleyebiliriz.


Tüm bu ayarlardan sonra yukarıda yüklenmeye devam eden videomuz %100 olduğunda save changes diyerek video yükleme işlemimizi tamamlamış oluruz.



Sponsorlu Bağlantılar

1 yorum:

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica