Milli piyango yılbaşı çekilişi bilet sorgulama sayfası

Sponsorlu Bağlantılar

Eskiden yılbaşı çekilişinin en büyük ödülünü geç saatlere kadar trt'de bekler, büyük ödül ve amortinin açıklanmasının ardından programın sonlanmasıyla sonraki günü beklerdik. Yılbaşı milli piyango çekilişinin sıralı tam listesi gazetelerde yayınlanırdı. Sabah erkenden gazeteler tükenirdi. Kahvaltımızı dahi yapmadan sıralı tam listeyle kuponumuzu karşılaştırırdık. Sıralı listeler yine gazetelerden verilmeye devam edecek fakat bilet sorgulamanın artık daha basit bir yöntemi var. Milli piyango sitesinde bilet numarası girildiğinde herhangi bir ikramiye isabet edip etmediği bilgisi ekranda görüntülenir. Sadece yılbaşı çekilişi değil diğer zamanlarda da yapılan tüm çekilişlerin sorgulamasını bu sayfadan yapabilirsiniz.

2014 Milli piyango yılbaşı çekilişi bilet sorgulama sayfası için buraya tıkladıktan sonra çekiliş tarihinden 31.12.2013'ü seçin. Bilet numarası bölümüne bilet numaranızı yazdıktan sonra sorgula diyin.


Sorgulama sonucunda biletinize ikramiye isabet edip etmediğini alttaki ekranda göreceksiniz. İsterseniz aynı ekrandan ayrılmadan, çekiliş tarihi seçiliyken "tüm liste"ye tıklayabilirsiniz. Böylelikle yılbaşına ait sıralı listeyi de buradan görmüş olursunuz.

Sponsorlu Bağlantılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica