Bimer başvuru sonucu sorgulama sayfası

Sponsorlu Bağlantılar

Daha önce tanıtımını buradan yaptığımız bimer vatandaşın direkt başbakanlıkla muhattap olması anlamına gelen bir sistemdir. 150 no'lu telefondan, bimer sitesinden veya e-devlet sistemindeki bimer başvuru formunu kullanarak devlete herhangi bir konudaki sıkıntınızı, dileğinizi bildirebilirsiniz.

Bimer başvurunuzu yaptınız ve sonucunu merak ediyorsanız, talebinize, şikayetinize nasıl bir cevap geldiğini merak ediyorsanız öyleyse bimer başvuru sonucu sorgulama sayfasından bu bilgiye ulaşabilirsiniz. Başvurunuzun sonucunu bimer sitesinden başvuru sorgula ekranından yani buradan T.C kimlik no ve başvurusu sayısı bilgisini girdikten sonra sorgula diyerek bimer başvuru sonucunu görebilirsiniz.




 Eğer başvuruda kimlik bilgisi vermediyseniz aynı ekrandan sağ tarafta bulunan "kimlik bilgilerini vermeden başvuru yaptıysanız seçiniz" kısmını işaretleyip gerekli bilgileri doldurup bimer sonucunu öğreniniz. Ayrıca e-devlet sistemine giriş yapıp buradan bimer başvuru sonucunu sorgulayabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica