Telefonla hastane randevusu nasıl alınır?

Sponsorlu Bağlantılar

Hastanelere hem internetten hem de telefondan randevu alınabilmektedir. Hastane randevu numarası 182'dir. 182'yi arayıp operatöre bağlanmak için bekleyin. Operatöre bağlandıktan sonra T.C. kimlik numaranızı verin. Kimlik bilgileriyle onay yapıldıktan sonra hangi ilde, hangi hastanede, hangi bölümde muayene olmak istediğinizi söyleyin. Bu bilgilerden sonra operatör size belirttiğiniz tarihlerde uygun randevu olup olmadığını söyleyecektir. Eğer randevuya uygun saatler varsa onayınız alınır ve belirtilen tarihte belirtilen hastanede randevu işleminiz kayda geçiriliriz. Eğer randevunuza gidemeyeceğinizi anlarsanız 182'yi arayıp randevunuzu iptal edebilirsiniz.

182 ücretli midir?

182 hattını aramak sabit bir hattı aramaya eşdeğerdir. MHRS sitesinden alınan bilgiye göre182 hattını arayanlar için Sağlık Bakanlığı'nın ilaveten aldığı bir ücret yoktur. Fakat cep telefonunuzdan ya da sabit hattınızdan sabit bir numarayı aramış gibi ücretlendirilirsiniz. Sabit hatlarla bedava dakikalarınız varsa bedava dakikalarınızı da kullanabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica