Facebook hesap dondurma nasıl yapılır? Resimli anlatım

Sponsorlu Bağlantılar

Facebook sevilen fakat fazla kullanıldığında kimi işleri aksatmaya sebep olabilecek bir site. Eğer öğrenciyseniz veya çalışıyorsanız facebook sebebiyle bazı işlerinizi, derslerinizi aksatmanız olası. Milyonlarca kullanıcının içerikleriyle süslenen facebookun cazibesine hayır demek pek kolay değil. Durum böyle olunca sadece facebookta değil, diğer paylaşım sitelerinde de zamanımız akıp gidiyor. Eğer bundan rahatsızlık duymaya başladıysanız, bir süre ara vermenin iyi geleceği kanısına vardıysanız ya da "bir süre uzak durayım özleneyim" diyorsanız facebook hesap dondurma tam size göre. Geri dönmeyi düşünmeyenler için facebook hesap silme ayarı da mevcut. Fakat biz burada facebook'ta nasıl hesap dondurulur konusunu işleyeceğiz.

Öncelikle hesabınıza giriş yapın ve sağ üst köşedeki simgeye tıklayıp hesap ayarları diyin.

Sonra sol üst köşede "güvenlik"e tıklayın. Ardından en altta bulunan "hesabını dondur"a tıklayın.

Facebook hesap dondurma ekranında arkadaşlarınızın sizi özleyeceğine dair bilgilendirileceksiniz. Aşağıda ise ayrılma nedenlerinden birini seçin. "Lütfen biraz daha bilgi ver" kısmını doldurmak zorunlu değil fakat istediğinizi yazabilirsiniz.



E-posta alımıyla ilgili kutucuğu da isteğinize göre işaretleyip ya da işaretlemeyip işleminize devam edebilirsiniz. "Onayla" dediğinizde sizden facebook giriş şifrenizin girilmesi istenecek. Şifreyi girdikten sonra son onaylamayı yaptıktan sonra facebook hesabınızı dondurabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica