Facebook hesap silme nasıl olur? Resimli anlatım

Sponsorlu Bağlantılar

Birazdan resimli anlatımını yapacağımız facebook hesap silme olayının ne anlama geldiğini anlatalım öncelikle. Facebook'ta hesap silmek artık sildiğiniz hesabı giremeyeceğiniz anlamına gelir. Eğer arşivinizi daha önceden istememişseniz facebook hesabınız kalıcı olarak silinecektir. İnternette birçok yerde "hesabımı sildim tekrar kullanabilir miyim" soruları sorulmakta. Facebook hesap silmeden önce bizleri uyarmaktadır. Hesabınızı silerseniz artık geri dönemezsiniz diyor, bu uyarıyı dikkate almak yararımıza olacaktır. Şimdi kararınızı verin, eğer bir süreliğine hesabı dondurup sonra geri dönmek istiyorsanız öyleyse facebook'ta nasıl hesap dondurulur konusuna göz atın.

Facebook hesap silme konusunda kararlıysanız hesabınızın arşivini indirmeyi de isteyebilirsiniz. Şimdi hesap silmeye geçebiliriz. İşlemi kısayoldan yapmak için facebook hesap silme linkine tıklayın. Gelecek hesap kapatma ekranındaki uyarıyı tekrar tekrar okuyun.



 Blog başlıklarımızda "hesabımı sildim nasıl geri açarım" şeklinde sorularınıza çözüm üretemiyoruz ne yazık ki. Sizler de sonradan üzülmek istemiyorsanız bunu iyi düşünün ve "tamam sileceğim" kararına vardıktan sonra "hesabımı sil" butonuna tıklayınız. Tüm içerikleriniz, fotoğraflarınız, paylaşımlarınız silinmek üzere. Gelecek ekrandaki şifreyi girip uyarıyı onayladıktan sonra facebook hesap kapatma işleminizi tamamlayabilirsiniz.


Sponsorlu Bağlantılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica