Twitter'da takibi bırakanları nasıl anlarım?

Sponsorlu Bağlantılar

Twitter'da eğer tweet gizleme ayarı yapılmamışsa herkes birbirini takip edebilir ve istediği zaman takibi bırakabilir. Facebook'ta olduğu gibi twitter'da da biri sizi sildiğinizde herhangi bir bildirim almazsınız. Eğer sizi kimin sildiğini, kimin takibi bıraktığını öğrenmek istiyorsanız bunu kendiniz saptamalısınız. Bildiğiniz gibi twitter'da mesaj atabilmek için bir kişinin sizi takip etmesi gerekir. Eğer twitter kişisi sizi takip etmiyorsa ona mesaj gönderemezsiniz. Bu bilgiyle kişinin bizi silip silmediğini anlayabiliriz. Fakat daha kolay bir yöntem var o da kişinin profiline girmek ve sizi takip edip etmediği bilgisini ekranda görmektir. Eğer kişinin halen listesindeyseniz "seni takip ediyor" yazdığını göreceksiniz. Aşağıdaki resimde hangi alandan söz ettiğimize bakabilirsiniz.

"Seni takip ediyor" yazıyorsa eğer bu durumda kişinin halen takip listesindesiniz demektir. Takip etmediğiniz halde birilerinin listesinde olabilirsiniz. Siz o kişiyi sildiğinizde ise herhangi bir bildirim almaz. Ama profilinize bakarsa sizin o kişiyi takip listesinden çıkardığınızı anlar.

Twitter'da takip etmeyenleri görme ile ilgili diğer yöntem ise takip edilenler listesini açmak ve sırasıyla takip ediliyor butonunun solundaki simgeye tıklamak. Eğer "direkt mesaj gönder" seçeneğini görürseniz kişinin listesindesinizdir. Eğer "direkt mesaj gönder" seçeneğini görmezseniz bu durumda kişi sizi takip listesinden çıkarmış demektir.

Sponsorlu Bağlantılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica