Facebook'ta silindiğimi nasıl anlarım?

Sponsorlu Bağlantılar

Facebook'ta zaman zaman türlü nedenlerden birilerini silmek zorunda kalıyor ya da başkaları tarafından siliniyoruz. Bu tür paylaşım sitelerinde insan ister istemez arkadaş listesinde eolup olmadığına önem veriyor. Hatta bunu alışkanlık haline getirip her gün kendisini silenlerini kontrol edenler de var. Peki bizi facebookta silenlerin bir listesi var mı? Silenleri görebilir miyiz? Facebook'ta silenlerin listesi gibi bir seçeneğimiz maalesef yok. Fakat kişinin hesabına girip silip silmediğini anlayabiliriz. Eğer bu sayfaya ulaşmıyor diyorsa sizi engellemiş ya da hesabını dondurmuştur. Bu ikisi arasında ayrım yapmak içinse bu konuya göz atabilirsiniz.

Eğer kişinin profiline girebiliyor ve kapak fotoğrafının sağ alt kısmında mesajların yanında "arkadaşlar" butonunu görüyorsanız halen birbirinizin listesindesiniz demektir. Kişi kendine özel paylaşım ayarları yapıp duvarını kapatmış olabilir fakat halen "arkadaşlar" butonu aktifse o zaman kişinin listesindesinizdir.
fakat bir kişi daha önce listenizdeydi ve profile girdiğinizde kapak fotoğrafının altında "arkadaşı ekle" butonu aktifse bu durumda sizi facebook'ta arkadaşlıktan çıkarmıştır.



Eğer "arkadaşı ekle" ya da "arkadaşlar" butonu yok, bomboşsa ya da sadece "mesaj" butonu aktifse yine aynı şekilde sizi silmiştir, artık arkadaş listesinde değilsinizdir.

Sponsorlu Bağlantılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica