Facebook kapak değiştirme ve kaldırma

Sponsorlu Bağlantılar

Facebook'ta kapak fotoğrafı nasıl değiştirilir öğrenelim. Öncelikle facebooka giriş yaparız ve profilimize tıklarız. Mouse ile kapak fotoğrafımızın üzerine geliriz ve sağda kapağı değiştir butonu görürüz. "Kapağı değiştir" dediğimizde "fotoğraflarından seç, fotoğraf yükle, yeniden konumlandır ve kaldır" seçeneklerini görürüz. "Fotoğraflarından seç" seçeneği ile facebook hesabınızda kayıtlı fotoğraflardan facebook kapağı oluşturabilirsiniz. Fotoğraf yükle dediğinizde ise bilgisayarınıza bağlanacak ve bilgisayarınızda kayıtlı olan bir fotoğrafa tıklayıp kapak fotoğrafı olarak ayarlayabileceksiniz. Eğer yüklediğiniz kapak fotoğrafını beğenmezseniz onaylama işlemi yapmadan tekrar değiştirebilirsiniz. Yani kimse yeni kapak fotoğrafınızı görmeden, kapağınızın nasıl göründüğüne bakıp beğenmediğiniz takdirde değiştirme şansınız var.

Yeniden konumlandır dediğinizde daha önce yüklü olan kapak fotoğrafının profilinize girildiğinde nasıl göründüğüne dair ayarınızı yapabilirsiniz. Kapağı biraz aşağı ya da yukarı çekebilirsiniz. Dördüncü seçenek olan "kaldır" ise düşündüğünüz gibi kapak fotoğrafını kaldırmaya, silmeye yarar. Facebook kapak silme için burayı kullanacaksınız.


Özetlersek fotoğraf yükle dediğimizde bilgisayardan bir fotoğraf seçeriz, ardından tamam deriz, fotoğraf yüklenir ve "yeniden konumlandırmak için sürükle" yazacak. Kapak fotoğrafını sağa sola kaydırıp istediğimiz görüntüyü elde ettikten sonra değişiklikleri kaydet diyerek facebook kapak fotoğrafını değiştirme işlemini gerçekleştirebiliriz. Dilersek iptal diyerek de kapak değiştirme işleminden vazgeçebiliriz.

Sponsorlu Bağlantılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica