Service Unavailable hatası nedir?

Sponsorlu Bağlantılar

Şu an öğrencilerin akın ettiği e okul sitesinde böyle bir hata meydana gelince e okul'daki Service Unavailable nedir diye sorular gelmeye başladı. Service Unavailable sadece e okul sitesinde değil birçok sitede karşımıza çıkabilmektedir. Genellikle sitenin yoğun kullanımında karşımıza çıkan bu hataya göre "servis kullanılamıyor" "servis veremiyoruz" anlamı çıkar. e-okul gibi milyonlarce kullanıcının akınına uğrayan sitelerde sık sık meydana gelen bir hatadır bu. Buna sitenin kısa süreli çöküşü de diyebiliriz.

Eğer kullanıcıysanız ve herhangi bir siteye girdiğinizde bu servis kullanılamıyor hatası ile karşılaşıyorsanız, sorunun sizden kaynaklanmadığını bilmenizi isteriz. Nasıl çözülür? derseniz de, web site sahibinin gerekli müdahalelerinden başka bir çözümü yoktur. Sorunun çözülmesini beklemeniz gerekebilir. 

İşiniz acil değilse eğer bu tür sitelere gece saatlerinde girmeyi deneyebilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica