Marmaray istasyonları listesi

Sponsorlu Bağlantılar

Marmaray yıl sonunda açılıyor fakat Marmaray nereden, nerelerden geçiyor, bunu biliyor muyuz? Marmaray projesi kapsamında Halkalı-Gebze hattında hizmete girecek olan hızlı trenlerin duraklayacağı istasyonlar çok öncesinden belli olmuştu zaten, hatta şu an metro duraklarının 30 Eylül'e yetiştirilmesi için harıl harıl çalışılıyor, görüyorsunuzdur. 30 Eylül'de marmaray projesi kapsamında hizmete girecek hızlı trenin yani Marmaray metrosu istasyonları şöyle; Halkalı, Mustafa Kemal, Küçükçekmece, Florya, Yeşilköy, Yeşilyurt, Ataköy, Bakırköy, Yenimahalle, Zeytinburnu, Kazlıçeşme, Yenikapı, Sirkeci, İstanbul Boğazı, Üsküdar, İbrahimağa, Söğütlüçeşme, Feneryolu, Göztepe, Erenköy, Suadiye, Bostancı, Küçükyalı, İdealtepe, Sürayya plajı, Maltepe, Cevizli, Atalar, Başak, Kartal, Yunus, Pendik, Kaynarca, Tersane, Güzelyalı, Aydıntepe, İçmeler, Tuzla, Çayırova, Fatih, Osmangazi, Gebze.

Neden aralarında Ümraniye metro istasyonu yok diyorsanız, bu liste Halkalı-Gebze hattına ait metro istasyonlarını kapsamaktadır. Ümraniye ikinci metro projesinde yer alıyor. Ümraniye ile ilgili metro çalışması için buradan devam ediniz.

Sponsorlu Bağlantılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica