Okullara 2 gün kala öğrencilere tavsiyeler

Sponsorlu Bağlantılar

Hadi bakalım öğrenci arkadaşlar, ayaklanın, yok öyle öğlene kadar uyumak. Pazartesi ders başı, hadi bakalım kalkın güzel bir kahvaltı yapıp okula odaklanın. Çevremde gözlemlediğim kadarıyla öğrenci kardeşlerimiz tatili daha çok uyuyarak geçiriyorlar. Olsun, elbet haklarıdır, ama özellikle yarın erken kalkmaya çalışın ki Pazartesi bunalıma girmeyin. Aynı sıralardan geçmiş bir abiniz olarak tavsiyemdir, gevşek olmayın, canlanın.

11 Şubat Pazartesi günü başlayacak olan ikinci dönem 14 Haziran 2013 günü sona erecek. Yani yaklaşık 4 ay sürecek bir ikinci dönem serüveninin ardından yaz tatiline girecek öğrenciler. Haftasonlarını ve resmi tatilleri de çıkardık mı 100 günden daha az süre okula gidip geleceksiniz. İkinci dönem sonunda, notların kesinleştiği, yarıyıl karnesinden daha etkin bir karne alacaksınız. Kısacası asıl karnenizi o zaman alacaksınız. Eğer birinci dönemden zayıfınız varsa ikinci dönem kurtarma şansınız oldukça yüksektir, ya da notlarınız yüksekse daha da yüksek tutmak sizin elinizde.

Unutmayın, özellikle önümüzdeki mart-nisan ayları gevşeme aylarıdır. Eğer ikinci döneme ağır aksak başlarsanız mart-nisan aylarından hiç toparlanamazsınız, sonra bir bakmışsınız ki son sınavları oluyorsunuz. Tavsiyem, biraz dişinizi sıkın, emin olun yıl sonu meyveleri toplarsınız, güzel bir karneyle hem siz hem de aileniz mutlu olur. Önünüzde de koca bir üç ay olacak, yaz tatilini huzurlu bir şekilde geçirmek gibisi yoktur. Hepinize başarılar ve mutluluklar diliyorum.

Sponsorlu Bağlantılar

2 yorum:

  1. benim matematik 2 türkçe 3 sosyal 2-3 ing 4 resim 5 beden 5 tek.tasarım 5 din 3 (1. dönem 5 di sonra bi ögretmen geldi notlar düstü) bilgisayar 5 fen 3 fln

    YanıtlaSil

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica