Skype oturumu nasıl kapatılır?

Sponsorlu Bağlantılar

Skype'ta oturum kapatmak msn'den ve birçok programdan farksızdır. Fakat karıştırılan durum oturum kapatma ile program kapatma arasındaki fark. Önce skype oturumunu kapatmayı (skypeden çıkış ayarı) gösterelim, sonra farkı anlatalım; Öncelikle en üst sol menüden "skype"ı seçiyoruz, açılan menüden de "oturumu kapat" diyoruz. Böylelikle skype hesabımızdan çıkışı sağlamış oluyoruz.

Dikkat ettiyseniz bir de oturumu kapat seçeneğinin hemen altında "kapat" var. Sadece "kapat"a tıklarsanız, skype programı çalışmaya devam eder fakat görev çubuklarında görünmez. Ekranınızın en altında sağ bölümündeki solu gösteren küçük oka tıkladığınızda ise skype'ın açık olduğunu oradan görebilirsiniz. Bu şekilde yaptığınızda eğer çevrimiçiyse en son durumunuz, sizi görmeye devam eder ve mesaj atabilirler. İnternet cafeden ya da başka bilgisayardan skype'a girdiğinizde özellikle buna dikkat ediniz ve çıkmadan önce mutlaka "skype" menüsünden "oturumu kapat"ı seçiniz.

Sponsorlu Bağlantılar

6 yorum:

  1. teşekkür ederim

    YanıtlaSil
  2. macbook ile nasıl çıkılır bilen varmı.

    YanıtlaSil
  3. macbook konusunu biri yanitlasin nooooolur

    YanıtlaSil
  4. ben facebooktan skype açtım,şimdi skype adım ne olacak?fb-daki adım mı?

    YanıtlaSil
  5. Skype hesabım kilitlenmiş telefonumda açık kalmış durumda. Bilgisayardan girip açıp kapatmama rağmen devamlı açık görünmekte. Nasıl kapatabilirim

    YanıtlaSil

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica