Ümraniye igdaş nereye taşındı

Sponsorlu Bağlantılar

Ümraniye'nin orta yerinde bulunan ve yıllarca hizmet veren İgdaş binası bir süre önce yıkıldı ve yerine Ümraniye çarşı meydanı yapılmıştı. Ümraniye çarşı meydanı (Meydan alışveriş merkezi değil) kalabalık ilçe Ümraniye'nin orta yerinde olması nedeniyle etkinliklere de yer veriyor. Ramazan ayında özellikle sahura kadar Ümraniye belediyesinin gerçekleştirdiği etkinlikler mevcut.

Ümraniye İgdaş binası yıkılınca İgdaş binası başka bir yere taşındı. Birçok vatandaş eski igdaş binasına gidiyor ve yıkıldığını görünce yeni igdaş binası nerede diye soruyor. Eski bulunduğu yer Alemdağ caddesinde Çarşı durağının hemen karşısıydı. Şimdiki yeri ise Alemdağ caddesinde aynı istikamette Çarşı durağından sonraki 2. durak olan Namazgah durağının hemen karşısı. Ya da şöyle bir tarif vereyim 14ES ve 14B numarasına sahip otobüslerin Alemdağ caddesi yönünden sapıp Bulgurlu'ya girdikleri yolun hemen yanında sarı renkli Namazgah camiisi bulunuyor, camiinin yanında bulunuyor Ümraniye yeni igdaş binası.

Sponsorlu Bağlantılar

2 yorum:

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica