Amina Tyler kimdir? Ne yaptı?

Sponsorlu Bağlantılar

Sosyal paylaşım sitelerinde sıkça paylaşılan ve imza kampanyası başlatılan Amina Tyler Tunus'lu bir kadın. FEMEN isimli feminist örgüt için üstsüz fotoğraf çeken ve  bedeninde "bedenim bana ait, kimsenin namusunun kaynağı değil" yazılı olan Amina Tyler hakkında dava açıldı.

Amina Tyler'in bu duruşunun devlet baskısına karşı bir tutum olduğu söyleniyor. Tunus'lu yetkililerin bir kısmı Amina Tyler'in taşlanarak öldürülmesini istiyor, bir kısmı ise 80 kırbaç cezasının yeterli olacağı görüşünde. Amina Tyler'ın bu tutumuyla ülkedeki diğer kadınlara örnek olabileceği ve önlem alınması gerektiği söyleniyor Tunus'lu yetkililer tarafından.

Sosyal paylaşım sitelerinde bir anda düşen ve hakkında imza kampanyaları başlatılan Amina Tyler'dan bir haber alınamıyor şimdilik.

Sponsorlu Bağlantılar

2 yorum:

  1. ELİNDE CİNSELLİĞİNDEN BAŞKA BİRŞEYİ YOK DEMEK Kİ
    MADEM VUCUDUN SANA AİT BENİM GÖZÜMÜN İÇİNDE İŞİ NE.....BİRŞEYE BENZESE BARİ...BİZ İNCE BELLİ SEVERİZ...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. elinde cinselliğinden başka bişeyi yok derken küçümsediğin o cinselliğini, vücudunu kendi özgür iradesiyle kullanma hakkı elinden alınmış insanlar bunlar sırf senin gibi iradesine hakim olamayan 'vucüdunun benim gözümün içinde işine ne' diyen örümcek kafalı zihniyetler yüzünden. İşte senin gibiler hiçbi zaman bu kadar cesur olamadıkları gibi bu cesareti takdir etmek yerine üstüne bi de konuşmazlar mı böyle ileri geri işte o zman deli oluorm, ince bel seven kalın kafalı arkadaşım.

      Sil

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica