Facebook paralı mı olacak?

Sponsorlu Bağlantılar

Son zamanlarda yine bir facebook paralı mı olacak söylentisi dolaşmakta. Facebook'ta, Msn'de yıllarca bu söylentileri duyduk. Bu tarz söylentilerden doğru çıkan tek şey Msn'nin kapatılacağı gerçeğiydi. Ki o da 8 Nisan'dan sonra kullanılmayacak yerine skype kullanılacak. Gelelim konuya, facebook'un paralı olması gibi bir durum söz konusu değildir şu an. Facebook'ta paralı bir uygulama varsa o da facebook'a reklam vermek ve karşılığında ücret ödemektir. Bunun dışında facebook'un paralı olması gibi bir şey gündemde değildir.

Facebookta tanımadığınız kişilere mesaj atmanın paralı olması gibi bir söylenti de ortada dolaşıyor fakat herhangi bir gelişme yok ve uzun yıllar olmayacağına da eminim. Facebook zaten reklamlardan kazanacağını kazanıyor, paralı üyelik sistemiyle milyonlarca kullanıcıyı kaybeder ve zarar eden taraf olur. Hem böyle bir durumda ücretsiz facebook alternatifi çıkar ve facebook daha da zarar eder. En azından bu bilgiye dayanarak facebook'un paralı olmayacağına şüpheniz kalmasın.

Sponsorlu Bağlantılar

2 yorum:

  1. tanımadığınız bir kişiye mesaj atmayı deneyin , sonra da bu yazıyı yazın, denemeden yazıyorsunzu

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. merhaba bu yazıyı yazdığımda facebookta tanımadığımız kişilere mesaj atabiliyorduk, ben paralı bir uygulamanın gelmeyeceğini savunmuştum fakat bugün facebook'un tanımadığımız kişilere mesaj göndermesini paralı hale getirdiğini ise şurada yazmıştım ve bu yazımı da kaldırmadım;
      http://bilgiduragi.blogspot.com/2013/04/facebook-mesajlari-ucretli-oldu.html

      fakat an itibariyle herkese mesaj atılabiliyor, yazıların tarihlerini ve uygulamaların tarihlerini incelerseniz denemeden yazıp yazmadığımız hakkında fikir sahibi olabilirsiniz.

      Sil

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica