T.C. kimlik numaranızı internetten öğrenin

Sponsorlu Bağlantılar

Her vatandaşın bir T.C. kimlik numarası vardır. Çeşitli işlemlerimizi T.C no ile gerçekleştiririz. Geçtiğimiz yıllarda nüfus cüzdanlarına getiriline T.C. ibaresinden sonra kimlik numaralarımızı ezbere bilir olduk. Bu sayede nüfus cüzdanımıza bakmadan çeşitli yerlerde işlemlerimizi gerçekleştirebiliyoruz. Fakat T.C kimlik numarasını bilmeyen vatandaşlarımız var. İlk fırsatta kimliklerine T.C numaralarını yazdırmalarını tavsiye ederiz, bunun için bulunduğunuz ilçenin nüfus müdürlüğüne başvurabilirsiniz. Eğer ki kimlik numaranızı bilmiyorsunuz ve acilen lazımsa internetten T.C. kimlik no sorgulama işlemiyle kimlik numaranıza ulaşabilirsiniz. Bunun için kullanacağımız adres şudur;
....link geçersizdir...
Buradaki tüm bilgileri doldurabilmek için yanınızda nüfus cüzdanınız olması gerekir. Kimliğinize bakarak formu doldurduktan sonra "resimde görünen karakterler" bölümüne doğru karakterleri girdikten sonra sol altta "sorgula" ya bastığınızda T.C. kimlik numaranızı görebilirsiniz.

TC no sorgulama sayfası değişmiştir. Detaylı bilgiler için NVİ sitesini kullanabilirsiniz:

Sponsorlu Bağlantılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica