Cia uygulamasından numara silme

Sponsorlu Bağlantılar

Herhangi bir numaranın kime ait olduğunu bulmaya yarayan ve ismi cia caller identification app şeklinde geçen uygulamadan numara silmeyi anlatacağız. Bu programın veritabanında kayıtlı telefon numaraları ve isimler günden güne çoğalıyor. Uygulamayı kullanan kişilerin rehberini kopyaladığı düşünülen bu programa herhangi bir numara yazdığınızda yüzde 50'nin üzerinde başarı sağlıyor. Çoğunlukla arattığınız numaranın kime ait olduğunu bulabiliyor. Bulduğu isimse rehberi kopyalanan şahsın telefonunda kişi nasıl kayıtlıysa aynen o şekilde görünüyor. Hatta bu sorgulamalarda telefon numarasının ait olduğu şahsı garip isimlerle, tanımlarla görenler de var. Buradan yola çıkarak rahatlıkla bu uygulamanın kendisinin ya da başka uygulamalar yoluyla bu rehberlere ulaştığını söyleyebiliriz. Bu da android telefonların güvenilirliğini tartışmaya açıyor. Uygulamaların çoğu ücretsiz fakat bir uygulamayı yüklediğinizde çeşitli izinler istiyor. Bu noktada bu izinlerin güvenilir olup olmadığını sorgulamak kullanıcılara kalıyor.

Cia uygulaması adını verdiğimiz numaranın kime ait olduğunu bulma programı yani cia caller identification'da numaranızı veya başkasının numarasını silmeniz mümkün.

Buraya girip numaramı sil başlığı altında ülke seçin ve numaranızı boşluk girmeden yazın. Ardından numaramı sil butonuna tıklayın ve cia numara bulma programı veritabanından numaranızı silin. Numara silme işleminden sonra "your number has been delisted" diyecek, numaranızın veritabandan kaldırıldığı bilgisidir bu.

Sponsorlu Bağlantılar

3 yorum:

  1. silme 404 not found diyor o da yalan olmuş.başka alternatif yok mu silmek için vb.

    YanıtlaSil
  2. Link güncellenmiştir, tekrar dener misiniz. Cia programından numara silmek için programlar dolaşıyor internette fakat biz bu yöntemin daha güvenli olduğunu düşündük. Tekrar denemenizde olmazsa güvenilir bir programla deneyebilirsiniz.

    YanıtlaSil
  3. bendeki programda numarayı sil bölümü bile yok

    YanıtlaSil

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica