Facebookta bir kişiyi takip etmeyi bırakmak nasıl olur?

Sponsorlu Bağlantılar

Facebookta abone olup gönderilerini takip ettiğiniz bir kişiyi profiline giderek takip etmekten vazgeçebilirsiniz. Bazı kişileri takip ettikten sonra paylaşımlarından sıkılıyor veya kendimize yakın bulmadığımızı farkedip takipten ayrılmak istiyoruz. İşte bunun için kişiyi takip etmekten vazgeçmek istiyoruz. Bunun için arama kısmına takipten vazgeçmek istediğiniz kişinin adını yazın ve enter'a basınız. Kapak fotoğrafının sağ altında "takip" yazacaktır eğer kişiyi takip ediyorsanız. Takip'in üzerine geldiğinizde küçük bir menü açılır, en alttan "takip etmeyi bırak"ı tıkladığınızda kişinin aboneliğinden çıkmış olursunuz.



Diğer tüm abone olduğunuz kişileri görmek içinse profilinize giderek "arkadaşlar"a tıklayın. Görüntülenecek ekranda tüm arkadaşlar, yakınlarda eklenenler gibi menülerin en sağında "takip ettikleri" yazacaktır. Takip ettikleri kısmında abonesi olduğunuz yani facebookta takip ettiğiniz herkesi görebilirsiniz. Burada takip ettiğiniz kişilerin yanında bulunan "takip" butonuna tıkladığınızda takibi kaldırmış olursunuz.

Sponsorlu Bağlantılar

5 yorum:

  1. Takibi bıraktığımızı karşı taraf anlıyor mu?
    Teşekkürler.

    YanıtlaSil
  2. Merhaba. Listenizde olmayan birini takip etmekten vazgeçtiğinizde o kişiye bir bildirim falan gitmez. Fakat arkadaşlar menüsünü kullanıp takipçiler sekmesine baktığında takip edenler listesinden anlama ihtimali vardır. Eğer takip edenleri azsa takip edenlerin ismini aklında tutuyor olabilir ama takipçileri fazlaysa ve sizinle özel bir irtibatı yoksa muhtemelen kimin takip etmeyi bıraktığını seçemeyecektir. Kişiyi takip ettiğinizde ise "x gönderilerinize abone oldu" şeklinde bildirim ulaşır karşı tarafa.

    YanıtlaSil
  3. Ben takibi bırakıyorum ama otamatıik olarak yeniden takip ediyor yardımcı olursanız sevinirim

    YanıtlaSil
  4. Arkadaş listemde olan birini takip etmeyi bıraktım ancak şu an takip etmek istiyorum. Takip et butonuna bastığımda bildirim gider mi yoksa zaten arkadaş listemde olduğu için farketmez mi

    YanıtlaSil
  5. takip ettigim kisilerin takipçiliginden çìkabiliyorum ancak iki kisinin takipçiliginden çikilmiyor

    YanıtlaSil

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica