Foursquare kullanıcı adı değiştirme

Sponsorlu Bağlantılar

Foursquare'de kullanıcı adınızı değiştirebilirsiniz. Siteden değiştirmek için foursquare sitesine hesabınızla giriş yapın ve sağ üstte profil isminize tıklayıp ayarlar diyin. Diret isminizi değiştirebileceğiniz alan karşınıza gelecek. İsim yazan bölümün karşısına yeni kullanıcı adı yazdıktan sonra aşağıya inip değişiklikleri kaydet diyin.

Foursquare uygulamasından kullanıcı adınızı değiştirmek için menü tuşuna basıp ayarlar diyin. Hesap ayarları diyin, sonra da "profilin" bölümüne girin. Buradan isim bölümünde isim değişikliği yaptıktan sonra aşağıya inip değişiklikleri kaydet diyerek kullanıcı adı değiştirme işleminizi tamamlayabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar

1 yorum:

  1. Hesap ayarlarındaki profile basıyorum ancak o sayfa acılmıyo,aradığn sayfayı bulamadık diye ingilizce bişeyler cıkıyo karşıma..ne yapabilirim?

    YanıtlaSil

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica