Sayfalar

Foursquare'de mekan hakkında yorum yapma ve silme

Sponsorlu Bağlantılar

Foursquare'de mekanlar hakkında yorum yapmak oldukça kolay. Bir mekana check-in yapın ya da yapmayın, foursquare üyesi olduğunuz takdirde hem siteden hem de uygulamadan yorum yapabilirsiniz. Yorumunuz hakaret içermemek kaydıyla eleştiri içerebilir. Mekanı övebilir ya da yerebilirsiniz, fakat haksızlık yapmamaya yani yalan yanlış yorum yapmamaya özen göstermeniz etik açıdan en doğrusu olur.

Mekanlar/yerler hakkında yorum yapmak için yorum yapmak istediğiniz mekanın adını aratın ya da check-in yapın. Mekanı gördükten sonra  siteden "başkaları için bir tavsiye bırak" bölümüne, uygulamalarda ise "bir tavsiye bırak" bölümüne yorum yapabilirsiniz. Yorumunuzu yazdıktan sonra yayınla diyin.

Foursquare yorum silme

Foursquare'de kendi yorumlarınızı silebilirsiniz sadece. Eğer bir mekan sahibiyseniz ve işletmeniz hakkında kötü yorumlar yapılmışsa bunları silemezsiniz. Sadece yorumları şikayet etme hakkınız vardır. Bunu da sil yazısının hemen yanındaki raporla yazısıyla gerçekleştirebilirsiniz. Gelelim yorumun nasıl silindiğine.



Bir yorum yaptınız ve silmeye karar mı verdiniz? Öyleyse tavsiye yorumu yaptığınız yere gidin ve yazdığınız yazının üzerinde durun, beğen, düzenle, raporlar, sil seçeneklerini göreceksiniz. Sil dediğinizde yorum silinecektir. Uygulamalarda ise mekana gelin ve menü tuşuna basıp "sil" diyin. Tavsiyeyi silmek istediğinize emin misiniz sorusuna evet dediğinizde tavsiye yorumunuz silinmiş olacaktır.

2 yorum:

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica