Gmail sohbette kişi ekleme ve silme

Sponsorlu Bağlantılar

Gmail sohbet dediğimiz hangouts'ta kişi eklemeden iletişim kurmanız mümkün. Listenizde olmayan bir kişiye mesaj yolladığınızda o kişiyi daha hangouts listenizde görünecektir. Mailleştiğiniz kişiler ve google plus hesabınızda ekli kişiler de hangouts kişilerinize eklenir. Kişilerinizde ise en sık görüştükleriniz görüntülenir. Ekleyip de göremediğiniz biri olursa yeni hangout kısmına ismini yazmaya başlayıp ekrana geldiğini görebilirsiniz.

Aslında hangouts'ta kişi ekleme bildiğimiz şekliyle yoktur. Çünkü listenizde olmayan biriyle de iletişim kurabiliyorsunuz. Mesela bir google plus hesabına girdiğinizde hangouts ile iletişim kur yazısını görebilirsiniz. Tıkladığınızda ise direkt hangouts konuşma ekranı çıkacak ve mesaj yazabileceksiniz. Kişi yazdıklarınızı mail olarak görür ve hangout'u aç uyarısıyla karşılaşır. Hangouts'a baktığında ise oradan da mesaj gönderdiğinizi görür ve sizle isterse iletişim kurabilir.

Hangouts'ta kişi de silebilirsiniz fakat yukarda da bahsettiğimiz gibi bu iletişiminizi etkilemeyecek, konuşmayı sürdürebileceksiniz. Yine de kişi silmek isterseniz gmaildeyken gmail yazısına tıklayıp rehber diyin. Rehberden silmek istediğiniz kişiyi aratın ve "daha fazla" butonuna tıklayıp kişiyi sil diyin.

Sponsorlu Bağlantılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica