Sayfalar

Telegram'da gruplardan engellendiğimi ya da grubun kapatıldığını nasıl anlarım?

Sponsorlu Bağlantılar

Telegram'da bazen kişi ve gruplara erişemez oluruz, bazı hatalar alırız. Bu hatalardan biri "üzgünüz, bu grup erişilebilir değil" şeklinde. Bu hatanın sebebi genellikle engellenmedir. Bazen grubun içindeyken de bu hatayı alabiliriz, bu durumda ya engellenmişizdir ya grup kapatılmıştır.




Üzgünüz bu sohbet mevcut görünmüyor, Üzgünüz bu sohbete erişim artık sağlanamıyor uyarıları da engellendiğimiz ya da gruptan çıkarıldığımız anlamına gelebilir. 


Bu kullanıcı adı ile telegram hesabı yoktur ya da @ kullanıcı adı bulunamadı hataları grubun kapandığına işaret edebilir. Bir ihtimal grubun linki de değişmiş olabilir. Fakat genellikle grup/kanal kapatıldığında bu şekilde hata ile karşılaşırız. 



Özellikle scam token çıkaran kişiler grubu kapatıp kaçarlar. Böyle durumda üzgünüz bu grup erişilebilir değil hatası alabilirsiniz. Daha sonra grubun linkine tıkladığınızda ise kullanıcı adı bulunamadı hatası alırsınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica