Tüvtürk muayene randevu değişikliği ya da iptali nasıl yapılır?

Sponsorlu Bağlantılar

Tüvtürk muayene randevusu aldınız ve randevu tarihini değiştirmek istiyorsanız "boş gün" olması halinde bu mümkündür. Aynı şekilde tamamen Tüvtürk muayenesi randevusunu iptal etmeniz de mümkündür. Bunun için öncelikle https://reservation.tuvturk.com.tr/web.ui/Index.aspx adresine giriyoruz. Randevu alıyormuşuz gibi ilerliyoruz.


Plaka No, ruhsat seri ve no, şehir bilgisini daha önceden randevu alırken girdiğimiz gibi girip devam diyoruz. "Playaka ait borç yoktur" şeklinde bilgilendirme yazısının altında "devam" diyoruz.







Burada daha önce randevu aldığımız için "x tarihte randevu alınmıştır" yazacaktır. Bu bilgileri girenin biz olduğunu kanıtlamak için soyad bölümüne araç kim adınaysa onun soyadını yazıp devam diyoruz. Randevu bilgilerimiz ekranda görüntülenecek. Biraz aşağıya inince "güncelle" ve "iptal et" seçeneklerini göreceğiz. 




Eğer randevuyu iptal etmek ve daha sonrası için düşünmek istiyorsak "iptal et" deriz. Fakat iptal etmek değil de gün/saat/yer değiştirmek istiyorum diyorsak güncelle deriz. Güncelle dedikten sonra araç türü, son muayene tarihi, muayene olunmak istenen tarih ve yer belirtildikten sonra yeni muayene randevusu almanız mümkün olacaktır. 

Sponsorlu Bağlantılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica